Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

buty mnie obtarly!

Polecane posty

obtarly mnie nowe adidasy :( chodze w nich dopiero 2 dzien i juz nie moglam dojsc do domu. po jakim czasie noga sie przyzwyczai i buty sie troche rozciagna?

Gość farfocell
stopy sobie amputuj najlepiej. to chyba logiczne co masz zrobic,nastepnym razem plastry.z czasem sie noga przyzwyczai

no tak ale mam nadal chodzic w tych butach? bo z jednej strony bardziej sobie obetre a z drugiej adidasy sie rozciagna i noga przyzwyczai wiec prolem zniknie

Gość farfocell
ja zakladam plastry i ide.zawsze po praru dniach jest juz ok.mysle,ze u Ciebie tez tak bedzie

No to daje im tydzien, ew. półtorej tyg...ale ciągłego chodzenia (trudno, że boli, plastry i heja hehe)...Powinno być ok:)

Gość niewiadomek z ulicy
półtorej tygodnia? tydzień to rodzaj żeński?

Gość pawelex
mnie nigdy nie otarły firmowe adidasy , może Ty kupiłaś za małe ?

było chodzic w tych butach troche po domu najpierw;) plasterki jedynei ci moga pomoc, a i tak bedziesz czula lekki bol ....

niewiadomek...normalnie cóż za czepialskie stworzenie:) mniemam, że nigdy się nie pomyliłeś/łaś:)

Gość Ups...........................
Ja mam takie stópki delikatne że każde nowe buty muszą mnie obetrzeć, jak wygoję to mogę chodzić.

a mnie raczej nie obcieraja tylko te sa po prostu troche ciasne, kiedy one sie wreszcie rozejda :O raz je mialam ale tylko na 2 godziny i za dlugo nie chodzilam - bylo ok, drugi, trzeci tez spoko. a wczoraj zalozylam na caly dzien, duzo chodzenia i dzisiaj ledwo sie w nich poruszalam. no ale trudno, musze przebolec

Gość niech ponosi
je ktoś kto ma większą stope niż ty

Gość to tzreba bylo nie kupowac
za malych butów :/ adidasy to nie skorzane buciki zeby mialy sie dopasowac do nogi. Rozepchna sie troche ale one od razu powinny byc wygodne i nie obcierac.

ale naprawdę nasikałem, kupiłem sobie kiedyś fajne buciki, kupiłem je na drugim krańcu Polski więc nie było możliwości zwrotu, więc nasikałem w nie, ale tylko tam gdzie mnie szurały, czyli na pięcie, oparłem o ścianę i tak sobie stał na całą noc i pomogło, słyszałem też że można tak zrobić wlewajac denaturat

Gość to tzreba bylo nie kupowac
wypachaj je na noc gazetami- zgniec i wpychaj do grznic mozliwosci, ile sie da. Niech tak beda cala noc. Jutro jak mozesz zaloz stare rozchodzone buty a w nowych niech wciaz beda gazety.

znaczy one sa troche malawe na mnie wiec to to samo jakby nosil je ktos kto ma wieksza skoro moja stopa jest wieksza niz rozmiar butow

Gość niech ponosi
Twoja stopa odpocznie a ktoś inny troche je rozepcha

Gość ja pytam
a mnie baleriny nowe obdarły dziś, masakra :( ale później założyłam też nowe trampki i luz, nic mnie nie boli :D także nie wiem jak adidaski mogą obcierać:P