Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakakakkakakakkaka

podziekowanie za przesylke po an gielsku pomocy 2 zdania

Polecane posty

Gość jakakakkakakakkaka

Czy ty nie masz co robic z pieniedzmi??? Jestem w szoku.Dziękuję ci bardzo za przesyłkę. Dzieci tez na pewno sie uciesza. Fantastyczne upominki. Nie spodziewalam sie. Naprawde. Jestes kochana. Napisz mi ttytuly piosenek tego zespolu, to je sciagne z internetu. Nie trac juz pieniedzy na plyte, chyba, ze wygralas na loterii hihi. Naprawde milo mnie zaskoczylas.

Gość jakakakkakakakkaka
nie musi byc tyle zdan,a le zeby wiedziala, ze sie ucieszylam, przyslala mi cos do pracy, co bede potzrebowac

Gość jakakakkakakakkaka
Bradzo dziękuję za przesyłkę. Dziś dotarła. Nie spodziewalam sie tylu pieknych niespodzianek. Czy ty nie masz co robic z pieniedzmi? chyba, ze wygralas na loterii hihih :D Nie przesylaj mi juz tej plyyty, nie trac pieniedzy, podaj mi tytuly piosenke to sciagne je z internetu. Naprawde bardzo sie wzruszylam paczka. dziekuej

Gość jakakakkakakakkaka
up

Gość jakakakkakakakkaka
pomozcie

Gość Ja tylko pytamm
Thank you very much for your parcel. I received it today. I didn't expect so many beautiful items. Don't you really have any other expenses? I guess, you must have won some lottery ;) Don't send me that CD, save your money. Could you tell me the titles of the songs? I would download them from the Internet. I am deeply moved by your parcel Thank you.

Gość jakakakkakakakkaka
Boze dziekuje Ci. wlasnie tlumacze na translate.pl same pierdoly mi wychodza jak przetlumaczze na polski, by sprawdzic.zazdroszcze, ze umiesz tak pieknie angielski :(

Gość Ja tylko pytamm
Nie ma za co. Polecam się na przyszłość ;)