Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam meza i kochanka

i co zrobic??

Polecane posty

Gość mam meza i kochanka

hej.tak tak mam meza i kochanka.10 lat temu bylam z moim ex i zle mnie traktowal a wiec zerawalam z nim i potem za 2 lata wyszlam za innego.mojego meza.i jest wszystko super jest dla mnie super mezem i ojcem.ale jest jeden problem.rok temu bylam na wakaciach i tam nowu byl moj EX i znowu sie zaczelo.zblizylismy sie i to bardzo.(sex nawet byl)i znowu bardzo to przezywalam bo moj ex byl moim pierwszym moim chlopakiem itd.....i co ja mam zrobic??moj maz mnie ostatnio wkurza a byly codziennie pisze.prosze o pomoc!!!!

czyli zblizylas sie do ex ktory Cie zle traktowal? brawo 🖐️

Gość fhnhfdn
dziwka z ciebie ;/

Gość mam meza i kochanka
tak wlasnie jest zblizylam sie do mojego ex.ale my wiemy razem ze to w sumie chora milosc jest.ale ja naprawde mam mysli straszne.co robic??czy naprawde jest to dziwne??

i co to znaczy zle? olewal Cie czy jak wracal z pracy to dostawalo Ci sie po dupie?

Gość fhnhfdn
nie... normalne xD

Gość olej kochanka
facet zle cie traktowal i napewno sie nie zmienil a malzenstwie sa lepsze dni i gorsze, a kochanek chce tylko jednego...

Gość mam meza i kochanka
to jest tak z moim mezem chcialam sie kochac toon zawsze nie terza...pozniej itd....i zawsze mnie teraktowal jako kure domowa.amojbyly dal mi tego co brakowalo.tzn...wszedzie jezdzilismy razem,bawilismy poprostu inne uczucie.i czulam sie ze ktos mnie pragnie a nie jako babe od zadan domowych!!

Gość ebambiiiiiiii
oj autorko, autorko. dałaś dupy i w przenośni i naprawdę.. mąż cię wkurza z jednego prostego powodu. każdy ma zakodowane w podświadomości, że najlepszą obrona jest atak. a on nawet nie wie, że cie atakuje, bo nie wie, że zdradziłaś. czujesz się winna, ale nawet przed soba nie chcesz sie do tego przyznać. po co wracać do faceta, który jak sama piszesz w przeszłości źle cię traktował. jak się przyzwyczai to znowu do tego wróci i wtedy co, pewnie zechcesz wracać do tego super męża... weź się stuknij w łep. czy warto dla kogoś kto kiedyś cię zawiódł niszczyć rodzinę? w moim mniemaniu nie warto.

Gość mam meza i kochanka
no wlasnie i to moj problem.ale czy warto zostac z facetem ktorego sie naprawde nie kocha??dlategoo ze mamy dziecko i jest dla mnie dobry??czy lepiej poslucac serca??

Gość po pierwszee
zycie to nie zabawa,imprezując związku nie zbudujesz... A po drugie,w pierwszym poście piszesz że mąż jest super mężem a w kolejnym że traktuje Cię jak kurę domową,odmawia seksu...może obierz jakąś wersję i się jej trzymaj.

Gość mam meza i kochanka
no bo jako maz jest super mam wszystko co chcem.(chodzi mo o to ze mam wszystko ,kase i moge kupowac co chem)tylko mnie traktuje jako zone kure domowa.te sprawy inne zawala

Gość po pierwszee
jakbyś się związała z byłym to niestety ale też będziesz musiałą prać ,sprzątać czy gotować.Życie nie będzie się składać tylko z wyjazdów.O złym traktowaniu nie wspominam...

Gość po pierwszee
chcem......... Czyli mąż to tylko kasa dla Ciebie?

Gość mam meza i kochanka
raczej k..wa nie jstem bo to jest moj drugi facet z ktorym mialam sex.i napewno nie za kse.a kur...wa bierze za to;)

Gość mam meza i kochanka
axh po co ja tu napisalam i sie radzilam??wyi tak nie macie pojecia-pewnie co mi odpisuja to maja po 15lat!!!ah przepraszam ten temat-koniec.kropka

Gość po pierwszee
w ogóle co za tok rozumowania... Dla mnie super mąż oznacza wsparcie,wspólne pasje i tematy,czas dla mnie i dla dziecka itd.A dla Ciebie jest super bo Ci wszystko kupuje.

Gość po pierwszee
"i napewno nie za kse.a kur...wa bierze za to " Ale właśnie za kasę jesteś z męzem!

Gość mam meza i kochanka
HEH:::NIECH I TAK BEDZIE: