Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janek Lowca Kijanek

Oswiadczyny? Pomocy!

Polecane posty

Gość Janek Lowca Kijanek

Witam wszytkie Panie.. no i Panow tez. Mam takie troche nietypowe pytanie.. Czy moglibyscie opisac z doswiadczenia wasze oswiadczyny...? mam zamiar oswiadczyc sie kobiecie ktora kocham ale musza to byc jakies oryginalne oswiadczyny, specyficzna sytuacja a prosze Was o to bo macie napewno jakies dobre pomysly z reszta jak zawsze. Z gory dzieki :P

Gość moze jest taka
zabierz ja w miesjce ktore zawsze chciala zobaczyc i tam to zrob...wczesnije oczywiscie musisz wszystko zaplnowac

Gość bajka bajka bajka
pomysł stary i znany jak bajka. w cisteczku , drinku, jedzeniu.

Gość dzadzudzi
jezei chcesz, zeby bylo oryginalnie to na pewno odpusc scenariusz typu: restauracja/kolacja/wino/roze/pierscionek. to baaardzo oklepane. najlepiej, zeby ona sie nie spodziewala. moze jakis wyjazd? jakis nietypowy wypad? zalezy co lubicie, czy macie jakies hobby to mozna jakos powiazac ;) rusz glowa ;)

Mi się chłopak oświadczył na moje urodziny. Przyszedł z wielkim bukietem róż, w garniturze i z brylantem. A raz widziałam że chłopak układał pod oknami akademika wielkie prześcieradła z napisem: Wyjdziesz za mnie Asiu? To się musiała dziewczyna zdziwić jak spojrzała przez okno :D Z kolei mojej koleżance chłopak oświadczył się na szczycie góry.

Gość moze jest taka
oj ja tez bym chciala na szczycie gory..ale w himalajach ;0

Gość odpowiadam ja.ja
zabierz ją do californii

Gość naczelna w stadzie
jaa sie boje ze sie sama swojemu facetowi oswiadcze po kolejnym seksie :P :O

Jeszcze nikt mi się nie oświadczył, w każdym razie w moich marzeniach wygląda to tak: Powiedział, że idziemy na kolacje, wsiadam do samochodu, on mnie zabiera na lotnisko i stamtad fruniemy do Francji. A wiec jak miała być kolacja, tak jest, z tym że na balkonie/dachu z widokiem na śpiący Paryż:P, drogie wino, muzyka lecąca w tle, tańczymy. W pewnym momencie on klęka, wyjmuje pierścionek, ja przemoczona łzami szczęścia rzucam mu się na ramiona, krzycząc TAK! Potem cudowny seksik w cudownym hotelu:classic_cool: Załosna jestem, co?:O:classic_cool:

Gość naczelna w stadzie
nie jestes zalosna ale uwazaj zebys przez te lzy trafila w jego ramiona i nie spadla z dachu

Gość Kijanka dla Mister Janka
Po pierwsze - miejsce akcji: dowolne, moze byc ruchliwa ulica. :) Po drugie - czas akcji: w samo poludnie Po trzecie - rekwizyty: pierscionki wychodza z mody lepiej od razu kupic termofor, potrzebny bedzie tez snopek siana :P Po czwarte - akcja: zywiolowa, gestykulacja utrzymana w tempie pociagu pospiesznego, slowa wypowiadane zdecydowanie acz z namyslem [bowiem wszystko, co sie rzeknie, zostanie zapisane w umysle wybranki] Po piate - ubior: nieskomplikowany - moga byc czerwone skarpetki, niebieskie buty, szara marynara, zolte spodnie, zielony krawat oraz fioletowy kapelusz i rozowe rekawiczki .......a zreszta, rob co chcesz, tylko pozniej nie narzekaj bo sam sie w to pakujesz :D 🖐️

Gość dzadzudzi
a wlasnie! znam jedna sytuacje, gdzie chlopak oswiadczyl sie dziewczynie przez ogloszenie w gazecie (wiedzial, ze ona ja czyta) ;) do tego postawil wielki bilboard z napisem "wyjdziesz za mnie madziu?", a bilboard ow znajdowal sie na przystanku autobusowym, na ktorym ta dziewczyna wysiada :) cos w podobie jak z przescieradlem w akademiku :P w kazdym razie oryginalnie :D