Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

w paski i w kratke

sa tu jacys milosnicy Indii ??

Polecane posty

Gość Indianin
jestem, słucham?

Gość hodowca włosów w nosie
tylko indianek a wlasciwie hindusek

a mnie kuchnia- uwielbiam i zaluje,ze sie tam nie urodzilam i nie potrafie gotowac jak rodowita Hinduska,ale staram sie i robie postepy :)

najbardziej lubie kurczak tikka masala i moja rodzina twierdzi,ze wychodzi mi lepszy niz w restauracjach hinduskich :)

Gość hodowca włosów w nosie
hinduski to najpiekniejsze kobiety na ziemi ,poza żydówkami bo te tez sa piekne no i ogolnie arabki to bardzo very piekne kobitki

mozna to tez zrobic z warzywami albo kostkami sjowymi tylko pewnie smak nie bylby do konca taki sam, bo mieso najpierw sie marynuje przez kilka godzin a pozniej sie grilluje. Ostatnio robilam biryani z kurczakiem i jak na pierwszy raz to calkiem niezle mi wyszlo, ale troszke pracochlonne bylo.

Samosy tak srednio lubie, bo nie mam cierpliwosci do klejenia. Moja siostra je na ogol robi :) Wole ich sfermentowane nalesniki z roznymi nadzieniami :) Przez kilka miesiecy mieszkalam z Hinduska i w sumie sie zaprzyjaznilysmy. Ona mi powiedziala jakie przyprawy powinnam kupic, jak robic baze do wszelkiego rodzaju potraw itp.

ja rowniez mam znajomego Hindusa ale szczerze to jesli chodzi o gotowanie to raczej nie ma doswiadczenia mimo wszystko w polsce sporo jest osob ktore kochaja indie za rozne aspekty materialne czy duchowe

Moja kolezanka tez nie miala doswiadczenia, bo w domu maja polno sluzby, ale przyjechala do Europy i wszystkiego musiala sie nauczyc. Mam nadzieje,ze uda mi sie pojechac na jej slub a przy okazji zwiedzic troszke.Choc pewnie musialabym tam spedzic kilka lat,aby poznac ten ogromny kraj.