Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ca

osoby spiace z malymi dziecmi?

Polecane posty

Gość ca

a dokladniej pary ktore dziela sypialnie z dzieckiem uprawiace seks?

Gość tyrtyrty
Oczywiście, przecież to naturalna kolej rzeczy. Uwielbiam patrzeć na śpiącego na poduszce obok maluszka, kiedy mój miś bierze mnie od tyłu :)

Gość ca
a tak powaznie?

Gość tyrtyrty
Ironia w moim poście chyba mówi wszystko?

Gość ca
tez mi sie wydaje z emału brzdąc w sypialni to swietna "antykoncepcja" pytanie wiec dlaczego malzenstwo sprowadza sobie dziecko do sypialni?

Gość nie mam tego problemu
Ja akurat od początku mam dzieci w drugim pokoju,ale nie uważam żeby to był jakiś problem.Jeśli para potrafi się na tyle zrelaksoować przy dziecku zeby uprawiać seks to bardzo dobrze.Kiedyś ludzie mieszkali na kupie i jakoś dzieci się brały na świecie. A uprawiając seks obok małego dziecka nie trzeba na nie patrzyć.Zresztą jeśli ktos myśli tylko o tym że obok jest dziecko to i tak nic z tego nie wyjdzie,żadna przyjemność.

Nawet na przykładzie rodziny: Moja teściowa tuż po ślubie mieszkała w mieszkaniu 2 pokoje w oficynie razem z mamą,siostrą i jej mężem i dwoma kilkuletnimi braćmi.Ach no i one obie miały już po niemowlaku,zanim się powyprowadzały od matki.Czaicie mieszkać w takich warunkach w tych czasach? Natomiast moja mama jako dziecko mieszkała z rodzicami i babcią i ciotką ze strony mamy.Też na 2 pokojach,razem 5 osób.

co prawda bywalo ze po ciemku moj ojciec zamiast wlozyc mamie wlozyl przez pomylke mi ale to bylo bardzo przyjemne, polecam!

niechcąco masz taki sam nick jak ja.Strasznie współczuję tego przeżycia.Ja nigdy nie mieszkałam z ojcem w jednym pokoju;)Z babcią i dziadkiem owszem:P

no i wlasnie to dziadek wkladal mi zamiast babci, ale on mial slaby wzrok wiec rozumiem

a za nim znów się podszyjesz to dodam że babcia z dziadkiem spali w osobnych łóżkach ,więc o pomyłce nie było mowy:P

Gość no kurdeee
A to seks można uprawiać tylko w sypialni? Nawet zanim pojawiło się dziecko na świecie korzystaliśmy w tym celu z innych pomieszczeń w domu ;) Dlaczego sprowadziliśmy sobie dziecko do sypialni? Wyobraź sobie, że w nocy musisz co 1,5-2h wstawać do płaczącego dziecka. Uwierz mi, nie ma się wtedy ochoty na wycieczki przez korytarz do drugiej sypialni.