Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinazzzzzz21

chce sie zabic, pomozcie

Polecane posty

Gość malinazzzzzz21

ja juz nie wiem co mam robic. gdybym byla okropna egoistka to bym sie zabila ale nie potrafie ze wzgledu na jedna osobe, ktora jest bardzo daleko ale by prawdopodobnie dostala zawalu serca na wiesc o tym. mam same problemy, wszystko sie wali. mam 21 lat od 13 roku zycia cierpie na depresje i nerwice. nie mam ochoty wstawac z lozka. mieszkam teraz w londynie. obecnie nie mam pracy, oszczednosci sie koncza. to mnie jeszcze bardziej dobija. wroce do pracy prawdopodobnie za tydzien. ale jestem w strasznym stanie. teraz doslownie nie wstaje z lozka. nic mi sie nie chce, nic mnie nie cieszy, zapominam o jedzeniu, nie mam ochoty sie myc. jak sobie pomoc? ja juz nie moge... chce umrzec. do psychologa nie moge pojsc bo obecnie nie mam pieniedzy na nic, na dojazdy na leczenie. macie jakies sposoby? czuje sie nic nie warta brzydka, beznadziejna.

Gość naczelna w stadzie
mam dobra wiadomosc NIC NIE TRWA WIECZNIE NAWET NAJWIEKSZE CIERPIENIE ja sie tak czulam jeszcze tydzien temu..nastapil zwrot akcji w mojej bajce i wszstko sie zmienilo najwazniejsze to przetrwacv ten kryzys...zobaczysz bedzie dobrze

Gość malinazzzzzz21
u mnie nigdy nie jest dobrze. czasami jest lepiej ale to i tak nie jest to, nadal mi smutno nadal czuje sie nic nie warta. tylko tyle, ze jest lepiej. bo teraz to juz jest kompletnie beznadziejnie. chcialabym chodz raz byc szczesliwa, chcialabym chociaz raz przechodzic przez ulice i nie myslec o smierci. nie wiecie co moze mi pomoc? :(

Gość Gruthar
Facet... znajdź sobie miłość.

Gość naczelna w stadzie
mi w zyciu dlugo nic nie wychodzilo...bardzo dlugo i dopiero teraz wychodzi slonce..z dnia na dzien jest lepiej...ale kurde czekalam na to dlugo....teraz mam 28 lat :/

Gość molokoo
głowa do góry!:) pomyśl, że ludzie mają na praedę duże problemy...idź na jakiś spacer... nie na wszystko potrzebne są pieniądze;) ja w tej chwili też jestem spłukana i też mam 21 lat i nie wiem kiedy pójdę do pracy, a raczej na staż bo wszystko się przeciąga jak to w Polsce bywa często... ale trzeba cieszyć się życiem bo jest tylko jedno!;) śmierć to nie rozwiązanie! pomyśl ile pięknych chwil może być przed Tobą! to zależy tylko od Ciebie:) powodzenia!!;)

Gość malinazzzzzz21
myslicie, ze tak latwo znalezc faceta, chcialabym ale jak moge go miec skoro boje sie odezwac, skoro boje sie ludzi? kazdy ucieka mimo tego, ze jak mowia jestem ladna ale ja tego nie czuje uwazam sie za najbrzydsza i najgorsza dziewczyne swiata, ciagle chodze z glowa w ziemi boje sie ludzi, boje sie im patrzec w twarz. oprocz nerwicy i depresji, nadmiernie sie czerwienie w sytuacjach w ktorych nie powinnam tego robic, jestem purpurowa i po prostu nie dalabym rady na randce.

Gość mhhhhhhhh
to jakas prowokacja

Gość naczelna w stadzie
normalnie opis mojej osoby ja mialam depresje, nerwice lekowa, fobie spoleczna a wczesniej rowniesz tzw fobie szkolna ile ja sie w zyciu nacierpialam kochana przetrzymaj to..jak z tego wyjdziesz nie bedzie wiekszego kozaka od ciebie..przysiegam :)

Gość malinazzzzzz21
prowokacja? nie wierzysz, ze ktos moze byc az tak smutny? to popatrz ile ludzi codziennie zabija sie na swiecie. ja im sie wcale nie dziwie, sama bym to zrobila juz dawno gdybym mogla..

Gość molokoo
to poćwicz trochę odwagę!!wyjdź na ulicę z podniesioną głową...zobaczysz jaki świat jest piękny!! bo jeśli chodzisz ze spuszczoną głową to jak masz to zauważyć??:/ jakiś makijaż sobie zrób...nie ma kobiet brzydkich...niektóre są po prostu niezadbane:) bez faceta też możesz być szczęśliwa:)

Gość malinazzzzzz21
naczelna w stadzie jak ci sie udalo z tego wyjsc? musial byc jakis powod, ze przeszlo? leczylas sie u psychologa?

Gość dka_
"kochana przetrzymaj to..jak z tego wyjdziesz nie bedzie wiekszego kozaka od ciebie..przysiegam : POPIERAM te SŁOWA i PAMIETAJ!!!!! KAZDE cierpienie uszlachetnia i sprawia, ze kiedy je przetrwamy jestesmy SILNIEJSI i problemy dnia codziennego przestaja miec tak ogromne znaczenie jak dla innych osob Ja osobiscie trzymama za ciebie kciuki a jak chcesz pogadac prosze o kontakt Niemalo w zyciu przeszlam ...

Gość dka_
mi pomoglo sluchanie innych (bardziej doswiadczonych osob) ale sama szukalam pomocy bo wierze , ze mozna osiagnac szczescie tu na ziemi (choc jeszcze go nie mam;-) ale wierze, ze kiedys znajde... sliczna glowka do gory swiat nalezy do ciebie!!! :-)

Gość naczelna w stadzie
jak z tego wyszlam??? warto najpierw zaznaczyc ze zycie w taki sposob jak ja czy autorka widza i odczuwaja ludzie baaardzo wrazliwi cale zycie chcialam zeby ktos mnie chronil..pomagal..prowadzil..za mnie decydowal..wszystko przerazalo i PRZERASTALO ilu psychologow chcialo mi pomoc to ja juz nawet zliczyc nie umiem..ile razy chcialam sie zabic.. przeszlo dopiero jak naprawde dotarla do mnie PRAWDA ...ze nikt tego za mnie nie zrobi NIKT wyjscie z tego to dlugi i trudny proces i ile bym madrosci i prawd nie powiedziala to i tak zeby z tego wyjsc trzeba to odrobic samemu...ale warto bo teraz mam zycie lepsze niz ktos kto mial zawsze latwo

Gość malinazzzzzz21
naczelna dokladnie, jestem bardzo wrazliwa i tez ciagle chce zeby ktos za mnie decydowal, prowadzil mnie. nie mowie tutaj o wazych decyzjach bo to wiadomo ale ja nie umiem wybrac sama obiadu w restauracji. do tego przez ta wrazliwosc wszystkim sie przejmuje i kazde slowo krytki dobija mnie jeszcze bardziej

Gość dka_
kochane duszyczki ja rowniez jestem wrazliwa tylko zycie uczy nas wiele... ludzie ucza nas wiele... czasem dostaniesz tak w kosc od zycia ze zauwazysz ze w niektorych sytuacjach warto byc mniej czulym ehhh nie potrafie tego wszystkiego dzis opisac dobranoc

Gość malinazzzzzz21
dobranoc :*

Gość malinazzzzzz21
mam jeszcze do was dziewczyny pytanie. czy pomogly wam leki antydepresyjne? bo mi zostaly takie przepisane w polsce ale nie bralam ich bo ciagle chcialo mi sie spac i mialam straszne mdlosci.

Gość naczelna w stadzie
zawsze jak psychiatra przepisal mi leki zniechecalo mnie natychmiast ich dzialanie raz zerwal mi sie film na tydzien...nie wiem nawet wtedy corobilam :O leki sobie mozesz spokojnie odpuscic..tu chyba wlasnie o tochodzi zeby przesc przez ten caly syf na trzezwo

Gość fhhhhhddddddddddddddddddaaaaaa
to może nie bierz tych leków. ja nigdy nie brałam leków antydepresyjnych ale sądzę że i tak bardziej tu chodzi o podłoże psychiczne. dlatego jesteś taka smutna itp.nie masz chęci do życia czytając wasze posty poczułam się jakby ktoś pisał moją historię. historię mego życia

Gość naczelna w stadzie
żeby przejść*

Gość jan pawel 2
zrob to ksiadz zarobi na pogrzebie

Gość tuby6
witam. POMOŻCIEEE.MOja dziewczyna chce sie zabic, mowi ze nic ja nie cieszy i ma dola.Ale dola ma przez swojego byłego bo probował ja zgwałcic i pobic. wyrwala mu sie i uciekla a ja mu oklepalem miche.Kocham ja i niechce by cos sie jej stalo a chodzi do prywatnego psychologa i mowi ze jej to pomaga ale wczoraj zyletke miala na zyle przylozona zdazylem w ostatniej chwili.A co jak nie zdaze nastepnym razem??? Niechce jej stracic. POMOŻCIE CO MAM ZROBIC??? piszcie na moje gadugadu oto nr:2937992