Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Depresja

Oceńcie mój talent poetycki!

Polecane posty

\"do niej\" Siedzę od rana do wieczora Oh, miła, pamiętam cię z wczora takaś była uczesana gładko moje serce padło za zakładką gdy cie w szalonym tangu całowałem niczego w życiu nie żałowałem \"impresja\" kwiaty zwiędły, lecz wreszcie wróciły. czy to wiosny znak chyba tak, o tak

Gość ul i ul
to mi staropolską zajezdza to ty napisales napewno??troche za proste jak na czlowieka z depresją

Gość 759487987
moim zdaniem nie są to dobre wiersze :) ale fajnie, że wolisz to zamiast siedzieć na redtube to: "gdy cie w szalonym tangu całowałem niczego w życiu nie żałowałem" JEST STRASZNE :o ale powodzenia!!

Gość ___pomarańczowacytryna___
czy to w wiosny znak, o tak, chyba tak. Jakie to melodyjne i wpadające w ucho! Powinieneś zgłosić się do jakiegoś konkursu poetyckiego, naprawdę masz duże szanse na sukces! Och błagam Cię poeto, nie płocz, bo będzie rozpocz! :D:D:D

naprawdę jesteś dobry! Dawaj coś jeszcze!

ja - pijaczek, drobny opłatek cóżesz uczynię, kiedy śmierci zaglądnąć w paszczę zmuszą. chyba nie uduszą?

kiedy tak rymuję, ja ciągle improwizuję sobie tak popisać lubię bo mam nieźle w czubięęęęęęęęęęęęę

dobry dobry tekst! zostań raperem poetą!

"Do kafeterii" O kafeteryjna Nemezis cudna jakześ ty dla prawików okrutna czemuś ty ich palisz na stosie choć oni nie-dziewice mają w nosie Bez ciebie jestem jak pająk na niebie, czarny zając co odchodzi w świat kicając oh, krwawię ciągle łkając

"Do dziewic" Oh, dziewice moje lube, nabijacie prawiczków w tubę. Czyżesz z wora rozpusty wyszła to nie jest taka rzecz oczywista kiedyś ja sam prawikiem byłem za dziewicą podążając łzy piłem."

Gość ankietownik
" do kafetetii" jest boskie,popłakałam sie ze śmiechu:D

Gość Co ty takiego jadasz
Ze tak dobrze gadasz jol jol

ona bardzo sie wkurzyla bo tzytzek nie umyla majtek nie uprala brudna kiecke ubrala a tu ... puk puk nasluchuje podsluchuje przez dziureczke podpatruje kto tak puka mysli sobie..... lezac w grobie :)

bo miłość jest jak djamentowy szafir u podnóża góry z ludzkich łez zdobionych w krwawe, potoczyste odzienia mniszek smutku

Gość Juz dosc bo sie zsikam

Gość wenera mnie zżera
mieszkać na wsi autobusy raz na dobe,chyba ze są dni targowe nie ma nas na mapie,ale mozna polezec w ogrodku na kapie

Gość wenera mnie zżera
a jak sprzedam na skupie ślimaki, to obiecuje ci luby, kupie ci nowe gumiaki

oh, moi mili uczniowie, z okowów codzienności was oswobodzę w poezji się lubujecie ze mnie inspiracje czerpiecie

bo miłość jest jak djamentowy szafir u podnóża góry z ludzkich łez zdobionych w krwawe, potoczyste odzienia mniszek smutku bo milosc jest jak tesknota bezwladnie rzucona... w walce zywiolow i widzialam juz tylko Twoje oczy dzikie, roziskrzone i gorace odebrales mi zycie przesloniles slonce