Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość capoeira

Czy takie hobby przyciąga kobiety ?

Polecane posty

Gość capoeira

kumpel powiedział mi, że skoro nie idzie mi z dziewczynami to powinienem się zapisać na capoeirę, bo to jest to ca laski cenią najbardziej ( styl walki, taniec ) że odrazu wydam się atrakcyjniejszy...co o tym sądzicie ?

Gość capoeira
chyba jednak nie :D

obracałam się troszke w tym kręgu więc dlatego to było by dla mnie pociągające... Ale zależy..Jeśli laska jest w stylu białe kozaczki pl to lepiej kup sobie fajną bryke.:)

Gość capoeira
chodzi mi o normalne dziewczyny, studentki itd:) kumpel mówi, że ta sztuka walki nie kojarzy się wam z tępymi dresiarzami , ma w sobie trochę mistycyzmu itd chyba lepsze to od chwalenia sie ile to potrafie wypić alkoholu :)

Mam dla Ciebie radę. Najpierw wybierz sobie kobite i dopiero dostosuj do niej hobby inaczej nic nie zdziałasz

Gość capoeira
wiesz chodzi mi tu raczej o rodzaj aktywności której mi brakuje i coś o czym bym mógł porozmawiać z dziewczynami....

Gość rudy9433963
JA wiem ! ja wiem ! jak to było ... karate ! ... nie ... kurcze no ... zapomniałem Cholera! ... A już wiem! Kamasutra!

Gość rudy9433963
A tak naprawdę to większość kobiet nie ma żadnych zainteresowań i porozmawiać to z nimi można... o ciuchach albo o kochankach.

Gość rudy9433963
... a później o wynoszeniu śmieci i naprawieniu cieknącego kranu. Fajnie jest na poczatku jak się je poznaje. Potem to się im nudzi i idą na zakupy. Jeszcze póżniej znajdują sobie pana Maćka i jarają się swoimi tajnymi misjami w hotelu trzeciej kategorii. Tak że Zdzisiu, to ty masz znaleźć sobie partnerkę, co ma jekieś zainteresowania a nie na odwrót.

Gość jakastam laska
ja tam lubie facetow ktorzy umieja sie zajmowac pieskami , kotkami, rybkami i gotowac czasami. Ale sporty walki? Hm nie wiem

Gość rudy9433963
A ja . A ja to mam takie zainteresowania, że ho ho. Tylko podlewać i patrzeć jak wkraczamy w 22 wiek :D

Gość rudy9433963
... z setkami prawnucząt :D

to powinienem się zapisać na capoeirę, bo to jest to ca laski cenią najbardziej głupia terazniejsza moda :D tak samo idiotyczna jak bum na taniec :P minie za jakis czas ...

Gość Natasza*****
Jeśli chcesz uprawiać sporty - to dla samego siebie a nie dla lasek. Kobieta powinna Cię kochać takiego jakim jesteś. Z hobby lub bez.

a tak na marginesie to zawsze uwazałem ze hobby to cos co sie lubi :D a nie zbiera, uprawia czy cwiczy cos co podoba sie komus innemu :O dziwne masz podejscie do hobby autorze ?

Gość nie sypiam z komiczne
moim zdaniem to kobiery może krecić. szczegolnie te znajdujace sie w kółeczku ale najbardziej kreca kobiety faceci z szerokimi znajmosciami: W. McKinley, Cleveland..a jesli znasz Th.W. Wilsona to jestes naprawde gosc....

Gość ssssssssssddd
nie ma to jak dwóch dresów okładajacych sie w rytm tanca blahahahahaha :D

Każda pasja sprawia ,że jest się bardziej atrakcyjnym dla otoczenia :) Ja wolę inne sztuki walki :)

Pod warunkiem ,że jest to pasja ,a nie oszustwo na potrzeby podrywu ;) :D