Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trannnanna

seks z chłopakiem w domu rodziców

Polecane posty

Gość trannnanna

Chodzę z chłopakiem od 4 lat, od jakichś 2 - regularny seks:) zazwyczaj u mnie w domu. Planujemy wspólną przyszłość, ale jeszcze nie jesteśmy zaręczeni. Czy to coś niestosownego?

Gość trannnanna
tzn, mozemy to dalej robić bez wyrzutów sumienia?:)

Gość trannnanna
och, nie, źle się wyraziłam. Chciałam wiedzieć, jak na to patrzą inni, bratowa ostatnio zarzuciła tekst, kiedy zalegalizujemy konkubinat.

Zadajac takie głupie pytanie w topiku udowadniasz, że jeszcze nie dojżałaś i na twoim miejscu nie planowałbym wspólnej przyszłości. Przynajmniej nie teraz.

Gość trannnanna
podniosę

Gość bratowa ma troche racji
Ale wy przecież nawet nie jesteście konkubinatem :-P nie mieszkacie razem. Ty po prostu dajesz d...py prawie na oczach rodziców. Twoja mama musi być zachwycona i pewnie z dumą o tym opowiada koleżankom :-O

Gość trannnanna
Tzn? Głupie, że zadałam, czy głupie, że pytam?

Gość kkknknknknkn
Ktoś tu nie wie co to jest konkubinat:o

Gość buahahahahahaahah
może przynajmniej dobrze się pieprzy :D

Gość trannnanna
No, ale my zamierzamy sie hajtnąć, tylko dopiero wijemy sobie gniazdko. I jeszcze z jakiś rok to potrwa niestety:(

Gość kkknknknknkn
Zastanów się co piszesz dziewczynko. Tak, głupie, że zadałaś i głupie, że pytasz hahahahahaa

Gość trannnanna
buahahah spadaj, zadałam poważne pytanie

Gość troche głupie pytanie.....
ale ja tez tak robiłam :) a teraz jestesmy małżeństwem i robimy to w swoim domu :D

Gość trannnanna
nie, no piętro wyżej i nie nad nimi, ale w ich domu jak by nie patrzeć. A z tamtym wpisem to przejęzyczyłam się:D

Gość kkknknknknkn
też mam takie wrażenie:o

Gość trannnanna
przeczytałam na topiku "do czego nigdy bym się nie przyznała " taki właśnie tekst "robilismy to, a za ścianą rodzice" no i dało mi to do myślenia....

Jejku, ja z braku lokum robilam to w swoim domu, domu mojej przyjaciolki itp i nie mialam z tego powodu wyrzutow sumienia :) A Twoi rodzice nigdy nie wychodza,zebyscie mogli miesz mieszkanie/dom tylko dla siebie ?

Gość ja tez nic nie robie
wiesz to co robisz to twoja sprawa, czy to niestosowne, nie wiem, jesli dobrze sie z tym czujesz. ale dla mnie to ejdnak takie szmaciarstwo ejst, bo ejdnak lepiej robic to ze swoim mężem, a nie z kims kto jest tylko i wylacznie chlopakiem. poza tym robic to w domu rodzicow to juz troche przesada. nie ejstem mocherem ale to jak sie dziewczyny nie szanują i latwo dają dvpy to tego nie rozumiem. jak sie czujesz z tym, ze na po slubie juz nic nie zostanie, bo juz duzo wczesniej zylas ze swoim chlopakiem jak zona z mężem? dla mnie to cos nie tak, no ale to twoja dvpa i rob z nia co chcesz, zebys potem nie zalowala

"jak sie czujesz z tym, ze na po slubie juz nic nie zostanie, bo juz duzo wczesniej zylas ze swoim chlopakiem jak zona z mężem?" Pewnie Cię to zdziwi, ale niektóre kobiety mają do zaoferowania więcej niż tylko seks. Szkoda, że żyjesz myślą iż kobieta, która oddała się mężczyźnie nie ma już nic do zaoferowania....:O

ja jestem troche wrazliwa osoba, nieco starosiwecka, ale nie widze w tym nic zlego i jednak mysle, ze sex to zbyt intymne rzeczy, zeby robic to z kims kto ejst tylko chlopakiem, a czy bedzie slub to tego przeciez nie wieszz??? roznie moze byc, a skoro mu dawalas to sorry.. chlopaszek ma wszystko jak na tacy, wiec w sumie neiwiadomo czy mu sie nie znudzi to. jak dla mnie to ejst jednak glupota i tracenie tego romantyzmu w związku, bo takie rzeczy powinny byc zarezerwowane dla meza, szczegolnie ze jestes mloda dziewczyną a w ogole widze nie masz tego poczucie wstydiu, dawac dvpy w domu rodzicow... no ale to dzis norma wiec w sumie co amsz sie przejmowac. nie wiem, ja bym tak nie mogla

nie to mialam na mysli, wiec nie dopisuj jakichs swoich ideologii ;) oczywiscie ze kobieta ma wiele do zaoferowania, ale jednak po prostu fajnie poczekac z tym do slubu, jak przystalo na szanująca sie dziewczynę, ktorych niestety dzis garstka. wiekszosc takich mlodych puszczalskich jak autorka, takie czasy

A ja bym nie mogla wyjsc za mezczyzne,z ktorym niegdy wczesniej bym nie spala :) Pociesze Was dziewczyny, nie wszyscy faceci sie ,,nudza,, jak sie im ,,da,, przed slubem.:P Moj sie oswiadczyl po dwoch latach ,,dawania,, wiec widocznie wierzy, ze mam cos wiecej do zaoferowania niz tylko ,,dupa,, ;)

ja tez nic nie robie- a ja uważam, ze to indywidualna sprawa każdego. Jak ktoś chce (i potrafi) czekać do ślubu, to niech sobie czeka. Ale Ty od razu oskarżasz dziewczyny, które kochają się ze swoimi chłopakami o nieszanowanie się itp. A co mają zrobić te dziewczyny, które w ogóle nie zamierzają wychodzić za mąż? :P Poza tym chyba jest różnica, jeśli dziewczyna ma jednego stałego partnera, którego bardzo kocha, a nie idzie do łóżka z każdym nowo poznanym facetem...