Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bialla mewa

Zamiast solarium

Polecane posty

Gość Bialla mewa

Jakie macie sposoby na naturalna opaleniznę? Nie chce chodzić do solarium, bo w zeszłym roku od tego pojawiły mi sie zmarszczki. Słońce niestety mnie nie "bierze". Balsamów brazujacych jest cała masa, nie wiem który wybrać, a może jeść marchewkę albo tabletki z karotenem. Proszę o radę.

Gość monia19999
sa takie tabletki BELISASUN ok 14 zl bardzo mi pomogly

Gość Bialla mewa
Po jakim czasie było widać efekty?

Balsam brązujący loreal nutribronze, super efekty, każdy sie pyta gdzie sie tak opaliłam:D

Gość kotka222
balsamy brazujace Lirene Arabica Cafe latte sa wspaniale opiekny kolorek i opiekny zapach kawy mmmm i kosztuje jakies 12 zl

Gość joannasss
a co myslicie o piciu codziennie soku z marchwii?

Gość weronisiax
sama nie uzywam,ale slyszalam ze l'oreale samoopalacz do twarzy jest rewelacyjny...

Gość weronisiax
a po soku z marchwii bedziesz zolta bardziej,niz brazowa.....

Gość Bialla mewa
Czy smarujac się tymi balsamami, które polecacie nie zrobie się żółta, kiedyś miałam Garniera i wyglądałam jakbym miała żółtaczkę, poza tym nierównomiernie schodził.

Gość weronisiax
bo garniera sa zle-tez kiedys mialam widzialam jak ktos wyglada po stosowaniu l'oreala i jest fajna naturalna opalenizna-ja tego nie uzywam chodze na solarium ale mysle ze ten samoopalacz jest dobry-tylko musi byc do twarzy!

Gość Bialla mewa
Najładniejsza opalenizna jest po solarium to fakt, ale niestety nie chcę więcej zmarszczek. Zazdroszczę osobom, które mogą chodzić bez konsekwencji, ja nie mogę.

Gość shaufdsfdf
a znacie moze jeszcze jakies inne tabletki na ladny koloryt skory?

Gość wanilia***
nie no umówmy się szczerze ,że jednak nic nie zastąpi solarium lub słońca samopalacz może daje efekt ale na 2 dni góa póżniej żólknieje albo taki pomarańcz się robi. Uwierz cie mi jestem specem od samoopalaczy wypróbowałam chyba z 20.I jednak uwazam że solarium w rożsąednych dawkach jest najlepsze . Tak jak słodycze można jeść tylko nie codziennie prawda.?Wszystko z umiarem moje panie.JAk założycie sobie że bedziecie chodzić na solarium tak raz na tydzień po 5 minut nic wam się nie stanie całą Ameryka chodzi w róznym wieku i co i fajnie ygladaja a co do starzenia to itak sie wszyscy postarzejemy nie oszukamy czasu wiec jak jestes młoda to czemu nie masz byc zajebista w tym czasie a pozniej to kto by sie tak przejmował jak masz 55 lat jedna mnie jedna wiecej wtedy to nie ma juz znaczenia. Pozdrawiam