Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karuzelka dla malucha

JAKA KARUZELKE??

Polecane posty

Gość karuzelka dla malucha

Mam pytanie jaka karuzelke polecacie? Oplaca sie zainwestowac w cos drozszego? Prosze podpowiedzcie mi jakas bo mam dylemat i nie wiem ktora kupic...

Gość mamusia olusia
wiesz co,sama nie wiem...ja dla dwójki dzieci miałam taka z canpola plastikową za 30 zł i lubiłam ja i dzieci tez chetnie na nia patzryły,mam kolezanke co kupiła fisher pice za duza kasę i jej dziecko nie interesował sie wcale karuzelką.Wiec to zalezy od diecka-mimo wszystko wg mnie wydac 100 zł na karuzele co kręci sie nad głowka tak samo jak taka za 30 zł to głupota.

Gość masz warunki
a na moja te tanie nie dzialaly:( 3 róźne miała Spodobała jej się fisher prise z misiami (rozne dzwieki, projektor) teraz robi za lampke

nieawno byl program o ytm w telewizji, lekarz powiedial ze najlepsza dla dzieci jest prosta z pluszowymi misiakami i ktota sie nie kreci. Oczywiscie kolorowa ale w pastelowych kolorach

A ja słyszłam że najlepsze są plastikowe, bo pluszowe są seidliskiem kurzu i bakterii. A plastikowe łatwo umyć.

Ja mialam zwykla plastikowa z pozytywka. Mlody ja tak ciagal, ze w koncu pekla:P Jakbym dala za nia kupe kasy to by mi bylo zal.