Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdsacsd

Dlaczego na swieta wszyscy myja okna?nie mozna miec nie umytych?

Polecane posty

Gość cdsacsd

cdscsd

Ja nie umylam :P Ani nawet nie sprzatam :P Ani nawet swiat nie obchodze, w sobote ide na urodziny kolegi, a w niedziele jesli bedzie cieplo to pewnie pojde na plaze, ktora jest zreszta 5 minut od mojego domu.

Wszyscy myją okna, bo jest wiosna i jak słoneczko świeci to widać cały brud nagromadzony na szybach :D Jak nie chcesz to nie myj ;)

Chyba własnie tylko dlatego, ze pod słonce syf widać":D Ja gdybym mieszkała u siebie to pewnie tez bym myła, a że nie mieszkam to nie myje i wali mi to, czy są brudne czy czyste:D

Gość klacz klasyczna
dlatego masz wieczna depresje myrek :D

ja mam 9 normalnych i 9 dachowych i mam w d.... nie chce mi się , sprzątne w środku , dziewczyna ze mna nie mieszka to jej do pracy nie mogę zagonic , choć chce pomóc to i tak nie ma kiedy , najwyżej rolety opuszczę:-) , ale wkurzają mnie te okna ... cholera

Gość to nie chodzi o swieta
chodzi o wiosne,zawsze na wiosne myje sie okna po zimie,odswieza caly dom, odnawia tak jak przyroda odnawia sie wiosną. milej wtedy sie zyje w domku i ogolnie np ja czuje ze nareszcie zima poszla w cholere;)

Myrevin w Twoim przypadku brud zastępuje rolety ;) Przynajmniej sąsiedzi nie podglądają :D

moja przyszla tesciowa chciala wyprac i wyprasowac nam firanki...no to ok..tylko jak ja mam potem te czyste firanki powiesic na brudne okna?no to umylam okna,wypralam zaslony,przeplukalismy zaluzje...i jst ok...:)

myje się dlatego bo to obrzęd magiczny taka tradycja ze czasów przed chrześcijańskich

"Pierwsze ośrodki szklarskie powstały prawdopodobnie w Babilonii i Egipcie prawie 3 000 lat p.n.e." :classic_cool:

dlaczego na święta , raczej na wiosnę . Ja zreszta myje co miesiąc lubie gdy sa czyściutkie zwłaszcza że nie mam żadnych firan czy zasłon wiec brud jest straszliwie widoczny. A swieta? cóż tradycja - sprzatanie , gotowanie ......