Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Livida_Marta

Jest mi strasznie smutno. Byłam u wróżki i przepowiedziała mi staropanieństwo..

Polecane posty

Gość Livida_Marta

Byłam wczoraj u wrózki. Poszłam z ciekawosci. W sumie to kolezanka mnie namowila. Wrozka ta znana jest na cale moje miasto i wrozy z kart. Jestem zalamana bo wywrozyla mi staropanienstwo :( Dodam ze mam 24 lata i nie mam chlopaka. Powiedziala mi jeszcze ze dziecko ktore sie urodzi w rodzinie ( ale nie potrafila stwierdzic czy mojej siostry czy jakiejs kuzynki) bedzie chore powaznie na cos. Jestem przerazona wizja starej panny. Normalnie rycze w poduszke i zycie dla mnie stracilo sens.

Gość kjhkjhk
nie wierz w bzdury

Masz 24 lata i wierzysz we wrozki? Zapomnij o tym, co ci powiedziala, zanim w to uwierzysz. I na drugi raz tam nie chdz, nasze zycie jest w naszych rekach, z drugiej strony moze kiedys stwierdzisz, ze jednak jestes szczesliwsza bez meza ;)

Gość papaja marano
Nie wierz w to. Mojej kolezance wywrozyla ze wyjdzie za maz za murzyna i wyjedzie do Stanow, a kolezanka ma meza Polaka i w Polsce mieszka i nigdzie nie planuje wyjezdzac. Poza tym jak na podstawie kart mozna cos wywrozyc? To brednie ze wszystko zalezy od wyciagnietej karty. Ja rozumiem jakbys poszla do jasnowidza, ale wrozka? Przestan.

Mi wróżka przepowiedziała, że będziemy z chłopakiem już na zawsze i czeka nas wiele wyjazdów zagranicznych. Niedługo potem zerwaliśmy :P Takimi rzeczami nie ma się co przejmować.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
napisz do mnie na maila.wroze z kart.sprawdzimy czy bedziesz rzeczywiscie stara panna czy ktos tu cos sobie wymyslil...

Gość aurora_1988
i właśnie dlatego nie choodzę do wróżek..wymyśli coś głupie babsko a ty w to uwierzysz i zrezygnujesz ze wszystkiego..nie ma sensu co ma byc to będzie..masz 24 lata i jeszcze kupe czasu na małżeństwo po co sietak spieszyć zeby potem skarpetki prać...po moim trupie

Gość prowoprowo
zadna prawdziwa wrozka nie mowi takich rzeczy!!

Gość czarny czarodziej
>Lily* a powiedziała z którym chłopakiem ? :classic_cool:

Gość czarny czarodziej
ps są takie kobiety którym można wywróżyć staropanieństwo bez kart :classic_cool: bo mają taki charakter że nawet pijak by ich za dopłatą nie wziął :D

czarny czarodziej tak --- cyganka nas zaczepiła na ulicy :D:D

Gość czarny czarodziej
Cygani potrafią wróżyć ale to trzeba utrafić są dobrymi obserwatorkami i tyle :D Ja wróże z włosów łonowych 70% skuteczności mam :classic_cool:

Gość ja to myślę
Mi kiedyś wywróżyła że kupię w Biedronce VIP'a a kupiłem Sarmackie. Więc lipa...

Gość drkyjx
przestań o tym myśleć wogole bo jeszcze sobie to wbijesz do glowy i naprawdę tak będzie, a na drugi raz nie chodz do wrózki bo one tylko mieszają w głowach, nasze życie jest w naszych rękach.

twoje zycie nie zalezy od slow jakiejs tam wrozki, ale od twoich wyborow. popatrz na nieszczęsliwe malzenstwa, a od razu poczujesz się lepiej

Gość gość
http://wrozbitapaulus.pl - zwracałam się do niego w paru sprawach związanych z miłością i wszystko się sprawdziło. Jak dla mnie wart polecenia.