Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabcia 1

czy flirt,romans wirtualny jest czyms złym???

Polecane posty

Gość żabcia 1

Gość żabcia 1
widze,ze jestescie na nie,ale to zle,ze piszemy o wspólnych pragnieniach,marzeniach?

Gość Serrao
a to rozmowa o marzeniach jest flirtem?

Gość żabcia 1
do tego zmierza,czasami wykraczmi poza marzenia

oj zabciu, zabciu...dobrze robisz...poglaszczemy po glowce bo chyba jestes jeszcze mlodziutka albo glupiutka, wiec zaslugujesz

Gość hmmunas
moj maz tez tak na poczatku myslal jak ty znalazl sobie kolezanke, super im sie rozmawiala, przeslala mu swoje zdj-zakochal sie w niej powiedzial ze mnie nie kocha, bo kocha ja po 4 latach malzenstwa (ale jestesmy mlodzy-daleko nam do 30tki) oszukiwal mnie, jezdzil do niej, kupowal prezenty, a mi mowil ze to tylko kolezanka i taka przyjacielska rozmowa wszystko w ciagu 2 miesiecy tak sie zmienilo...

Gość hmmunas
a nie lepiej o pragnieniach imarzeniach porozmawiac z obecnym partnerem? wg mnie cos u was musi byc nie wporzadku skoro szukasz przyjaciela do rozmow pamietaj u nas tez na poczatku byla tylko przyjacilka do pogadania, zwierzenia sie, pocieszenia itp a pozniej co? milosc zycia! balansujesz na granicy, dobrze jezeli znasz ta granice ktorej przekroczyc nie mozna ale pomysl o swoim partnerze-on wie? czy tez ukrywasz to przed nim? ja tez mialam takiego "kolege" ale bardzo szybko sie we mnie zakochal, a raczej w moim wygladzie, ale ja wiedzialam kiedy powiedziec dosyc i zerwac calkowity kontakt

Gość ej zabka idz se kumkaj
wy chyba nie mowicie powaznie ? nie rozumiem o czym gadacie. to chyba jednoznaczne, ze jak sie jest z kims w kazdym tego slowa znaczeniu, to sie nie lazi po czatach, forach i sie nie szuka, bo niestety dla tej drugiej, nieswiadomej polowki:(, mozna znalezc nie tylko przyjaciela ale rowniez milosc. wiec...po co ta guuupia dysputa ? ech ludki, wezcie sie za siebie

Gość a ja nieeeeee
zależy jakie to forum, jak dla mnie forum jest po to by wymienić swoją opinie i mój facet wie,że czytam sobie forum i nic złego nie robię, po prostu trzeba mieć dystans i znać granice.