Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amandeczka

czy wiecie co mi jest?

Polecane posty

Gość amandeczka

od jakies 3 dni wkolko wydaje mi sie ze chce mi sie siku i gdy ide do toalety sikam ale tylko troszke rzadko kiedy wysikam duzo na tyle co mi sie wydaje. oprocz tego zadnych innych dolegliwosci oprocz rzadkich skurczy jakby jelit w brzuchu przypominajacych toche zaczynajace sie rozwolnienie ale rozwolnieniea nie mam i bol sam szybko przechodzi pomozcie mieszkam w japonii a tu pojscie do lekarza jest bezsensu bo wszyscy to kretyniiii.......co myslicie czy np moze tak jest ciazy? ale jesli tak to u mnie musialby byc to pierwszy miesiac a objawy chyba za wczesnie...czy cos z pecherzem...??????????

Gość wygląda to na zapalenie
pęcherza, albo cos z nerkami nie tak.

Gość amandeczka
prosze niech ktos odpowie robilam 3 testy na ciaze ale tu testy sa do dupy... jeden z mojej winy chyab nie wyszedl dokl bo namoczylam go za krotko i talinia co zawsze sie pokazala pokazala sie bardzo cienka i linia ozn ciaze tez bardzo cienka.... przesytraszylam sie napilam sie duzo wody i za ok 20 min zrobilam jjeszce raz i NIC potem na drugi dzien dla pewnosci zrobilam jesze raz i NIC. ale to bylo 2 tyg przed spodziwanym okresem... teraz na dnioach mam dostac. kurde nie jestem jakas walnieta co sobie wmawia ciaze ale wiem ze cos takiego z oddawaniem moczu jest bojje sie bo mam za 2 mc jechac do polski na wakacje.....

Gość amandeczka
dzieki za odp.DDDD kurde boje sie teraz z nerkami jakby cos nie tak to nieciekawie......... jesli pecherz to jakies byle zapalenie by bylo... ale nie piecze mnie nic nioe boli a tak sobie wyobrazam zapalenie pecherza

Gość infekcja pęcherza
łagodna infekcja pęcherza, pij dużo wody z cytryną, rób ciepłe okłady na dół brzucha, łykaj witaminę C postaraj się zdobyć jakiś preparat z żurawiną, albo herbatę z liści borówki brusznicy, z liści nie z owoców! Albo liście brzozy, czy nawet pokrzywy. Jeżeli zacznie boleć to musisz do lekarza po antybiotyk.

prouro jeśli chodzi o żurawinowe jest super i sikaj dużo, nie można wstrzymywać moczu, trzeba na bieżąco usuwać bakterie z pęcherza i cewki i pamiętac o kierunku podcierania od przodu do tyłu i staraj się nosić przewiewną bieliznę, bawełnianą najlepiej