Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzedac chcee

kiedy i lle zajeło wam nauczenie dziecka spania samemu w łózeczku

Polecane posty

Gość sprzedac chcee

my teraz jedziemy drugi dzien masakra

Gość stara dupa 25
Od poczatku spi w lozeczku jak przychodzi w nocy to zaraz odnosimy.

Gość moja od razu spala
kladlam spiąca i jest OK juz 8 miesiecy

i jedno i drugie dziecko uczylismy spanai samemu od poczatku, teraz jest bajka, wieczorem dzieciaczki spac a my mamy wspolny spokojny wieczorek:)

zajelo nam to 2 noce moze... pozniej byly nawroty ze dzieci nei chcialy spac ale to wszystko do przezycia, lepiej sie nie poddawac ale byc przy dziecku kiedy jest malenkie, córa spała w naszym pokoju w swoim lozeczku do ponad roku, urodzil sie synek i on powedrowal do pokoiku dzieciecego po 7 m-cach

Gość my juz po
nawet szybko poszło autorka

Mój synek spi od samego poczatku w swoim lózeczku, przez pierwsze 3 miesiace spal u nas w pokoju a potem u siebie... Najwazniejsze jest sie nie poddawac i nie brac malego na rece czy do siebie do lozka za kazym razem jak zaczyna plakac... powodzenia

Na początku spała z nami bo wygodniej było mi karmić, nie musiałam wstawać tak w nocy i jej rozbudzać, jak zaczęła więcej przesypiać to ją po prostu odłożyłam do łóżeczka i spała:) Później jak szły pierwsze zęby to miała silną potrzeba bycia przy piersi całą noc i budziła się co ją odkładałam więc trochę ją rozpieściłam i pozwalałam dłużej sobie poleżeć, po wyjściu zębów jeszcze jakiś tydzień troszkę marudziła i częściej się budziła ale z dnia na dzień coraz lepiej było i już znowu śpi ładnie