Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdanie pewnego człowieka

Himalaiści którzy mają żonę i dzieci i idą się wpsinać to egoiści

Polecane posty

Niestety, ale jebani egoiści. Liczy się dla nich tylko ich osobiste doznanie, ich adrenalina i wrażenia. A potem żona zostaje wdową, dzieci sierotami i to jest właśnie tragedia - to co oni czują, a nie to że jakiś odważny idiota skądś spadł tysiące kilometrów od domu.

Gość sekscytacja
można to podciągnąć pod każdy zawód 💤

Gość klacz klasyczna
np nauczyciel :D

Nie, bo wspinaczka wiąże się z niebezpieczeństwem sama w sobie. Tu jest milion razy większa szansa że coś pójdzie nie tak, niż w przypadku pracownika biurowego czy dziennikarza w lokalnej gazecie.

Gość blah blah blah
nauczyciel to już szczególny hardkor.

Gość to brak empatii
Może oni lubią adrenalinę, ale czy ich dzieci lubią tę adrenalinę???

Gość zgrabny zad
Głupoty piszesz. Hobby jak każde inne, jak chcą się w nim spełniać droga wolna.

Zdanie pewnego człowieka Jasne, odbierz człowiekowi wszystko :O NIech siedzi w domu i wegetuje jak roślina. To ty jesteś egoistką :O Dlatego nie mam baby w domu i robie co chcę. Wiem, że żyję :) Nie mam dybów na szyii.

Gość ebambiiiiiiii
mam znajomą wdowę z małymi dziećmi.. jej mąż wyszedł po chleb, tak do sklepiku obok domu, a że mieszkali przy Puławskiej w Warszawie to ruch tak koszmarny. taksówkarz zmiótł go w okolicach przejścia dla pieszych i nawet go nie zauważył, jechał 140/h.. nie trzeba łazić po górach

Gość to brak empatii
Jaki procent pieszych ginie i jaki procent himalaistów ginie? Chcesz być wdową zwiąż sie z himalaistą :-O Czy to samo mozna napisać o pieszych? Sama chodzę po górach wysokich :-P

To ich życie i mają prawo o sobie decydować i robić to, co kochają. Kobiety, które ich poślubiły chyba wiedziały, kogo sobie biorą za męża?

Gość mnie to właśnie najbardziej
a żołnierz? w porównaniu z himalaistą to nie tyle egoista, co totalny głupek. dureń. idzie walczyć za ojczyznę, która gówno mu daje tylko po to, by nosić miano bohatera. a nie ppomyśli o tym, że może osierociś dzieci i owdowić żonę. nie pomyśli o tym, że ważniejsze dla żony i dzieci jest mieć męża i ojca niż żyć w takim czy innym kraju..

Gość --------------p---------------
"Kobiety, które ich poślubiły chyba wiedziały, kogo sobie biorą za męża?" Łaziło to za kobitką, łaziło, napraszało się, to w końcu poslubiła :-P

Gość joozef
np. martyna wojciechowska. bardzo wielki egoista

Gość wdowa grudniowa
"a żołnierz? w porównaniu z himalaistą to nie tyle egoista, co totalny głupek." a który żołnierz idzie do wojska walczyć za ojczyznę? pierdolnij się w łeb. wojsko daje pieniądze, misje dają pieniądze, jesteś ustawiony na pół życia. już nie wspomnę o tym, że wyjazdy na misje mają gówno wspólnego z własną wolą i chęciami. a chcica na miano bohatera to nie te czasy, człowieku. chyba że w ameryce.

osoba, która założyła topik najwidoczniej nie rozumie i nigdy nie poczuła co to jest pasja... szkoda, może byłaby mniej ... zjadliwa ;)

Gość nie to ludzie z pasją

Gość wooooooooow
szkoda mi tych żon i ich dzieci ale wiem co czują :) To jak narkotyk....nie można przestać. Nie jestem alpinistką - ja po prostu kocham góry :P

Gość ja to myślę
A kanar w pociągu? Też siętylko nadstawia by mu w ryj dać. A szklarz? Przecież te szyby mogą go pokaleczyć. A piekarz? Może się poparzyć wyjmując chleb. Taksówkarz nocny to już w ogóle egoista - na pewno go prędzej czy póżniej zarżną. I tak dalej...

Gość gość
Goscie ktorzy sa himalaistami powinni sie dobrze zastanowic czy czasem ich pasja nie jest wazniejsza od malzenstwa - jesli tak nie powinni sie zenic bo sa do tego po prostu niedojrzali....