Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona________________________z

to chyba brak pewnosci siebie/

Polecane posty

kurcze jakbym byla zamknieta w jakiejs klatce własnych obaw;/ zawsze jestesm na nie tzn w sensie organizujemy jakis wypad ze znajomymi pierwsza moja mysl NIE bo po co bedzie nudno itp strach przes randkami zawsze byłam na nie bo stres bo cos tam;/ kurcze mam juz tego dosc chciałabym byc zawsze chetna na wszytsko ale jakas wewnetrzna blokada mowi nie;(

jak?

Gość albo zacznij
studiować informatyke 🌼

studiowac informatyke to nie umarłabym przed kompem :/ i tak za duzo siedze film obejrze

Gość joozef
po prostu powiedz: raz kozie smierc, nie mysl i dopiero zacznij sie zastanawiac nad tym jak bedziesz w drodze na miejsce

łatwo powiedzuec ogolnie jestem pełna obaw o wszytsko;/ wydaje mi sie ze nie powinnam sie wciskac nigdzie nie jestesm namolna wrecz niechetna nie chce zawracac ludziom głowy soba

Gość ja też mam blokade
tyle ze umysłowom

Gość cxvc
"albo zacznij studiować informatyke" a co to da?:D

Gość joozef
i dzieki temu masz problemy. pojedz - najwyzej drugi raz nie beda chcieli cie wziasc ja zawsze godze sie na wyjazdy, a szczegolnie spontany. czasem tez zdaza sie ze kolezanki nie chca jechac, a jak juz jakims cudem uda sie przekonac to zawsze chwalily wyjazd nazucanie sie ludziom to podstawa, nic na tym nie tracisz.

Gość ona_________________z
głupie to takie;/ mysle ze jestesm nudna nienawidze kompleksów swoich;/ i to dlatego ech..

Gość ona_________________z
tzn to wszytsko przez nie ;/ czasem czuje sie niegodna zeby gdzies sie wybrac za brzydka za gruba za nudna na powazna;/ Boze wykancxza mnie to apropos gruba mam 167 i 59 kg wiec nie jestesm A JEDNAK czuje sie taka kompleks byłej grubaski???kiedys miałam 80 kilo

Gość dddddddddws
up

Gość malutka jestem
rozumiem cie doskonale tez tak mam i zawsze stronie od ludzi w sensie wyjazdow, wyjsc do pubu czy gdzies tez jakies glupie kompleksy a to brak pewnosci siebie.

Gość ona______________________Z
no bo co z tego ze pojde skoro caly wieczór patrze sie i głupio usmiecham:/ mało odzywajac kurcze z jedna dwoma osobami rozmawiam bez problemu wieksza grupa mnie oniesmiala;( co z tym zrobic

Gość kaswjsdaiuwhq8whd8
a ja nie chodze ze znajomymi do pubu bo oni są nudni i mi się nie chce z nimi gadać - znalazłam sobie innych znajomych - zresztą nie mam czasu