Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez skrzydel

O tym jak pogrzebano mnie żywcem

Polecane posty

Gość bez skrzydel
100 km od wrocka, moja praca to tez służba :) ale nie sluzba zdrowia, moze mamy pokrewny zawód, ale by bylo :)

Gość makaron w dechę
no to odważ się raz i poznaj kogoś, przecież nikt Ci nic nie zrobi. Umówisz się gdzies w kawiarni i co, pogadacie. Jak się nie spodoba, to cześć jak czapka i już. Ty wybierasz, pamiętaj :) A co do awantury, to już była mała i własnie siedzę w pokoju z Wami. Nie chce mi sie samej szwendać, gdzie bym poszła,do Galerii? :D

Gość bez skrzydel
A to Ty z Wrocka :) W sumie kazde wyjscie jest lepsze chyba. Z tym spotkaniem, wiadomo, nikt mnie nie ugryzie, ale ja zazwyczaj z takims kims rozmawiam w necie swobodnie, potrafie byc blyskotliwa, ciekawa etc, a na spotkaniu tak mnie nerwy paralizuja, ze ani me ani be ani kukuryku i tego sie wlasnie boje, ze nie mam z czym do ludzi. Amant, ale ja nie chce zadnych wróżb jakby co. mam 22 lata i przegrałam życie - jesli masz 22 lata, to jestes jeszcze mlodziutka i napewno wszystko sobie ulozysz z pomoca. Jak dlugo jestes na tarapii?

Gość makaron w dechę
heheh,no pokrewny, to chyba nie, bo Ty sobie zarobiłaś na mieszkanie, a ja z mojej pensji nie bardzo mogę tyle aż odłożyć :O no ale nigdy nie wiadomo :) Służba zdrowia też nie to ile jeszcze zostaje ? :) A te 100km, to trochę kawałek, ale można pomyśleć.

Gość bez skrzydel
Przepraszam Was, zagadalam sie a musze leciec. Bardzo Wam wszystkim dziekuję 🌻 bez skrzydel - bede tu jutro ale po dyzurze o 20 okolo. Miło mi bedzie jak tez bedziesz mogla. A narazie trzymajcie sie ciepło pa!

Gość bez skrzydel
zostaje sluzba graniczna, policja, straz pozarna hihi, meteo :) Przepraszam, ale naprawde juz musze zmykac.

Gość makaron w dechę
no to niech Ci nocka spokojnie zleci, trzymaj się ciepło, zajrzę też jutro :)

Gość makaron w dechę
nie wymieniłaś wszystkiego :D

Gość no to jest nas wiecej
ja jak bylam na terapii to nie umialamm sie otworzyc przed psychologiem:(