Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taq

ktoś sam komponował zioła??

Polecane posty

Gość taq

chciałabym sobie na wzór tabletek z ziołami skomponować samej coś przeciw celulitowi, tabletki nazywają się celasene i mają badania, dlatego to na nich chciałabym się wzorować. Ktoś tak już robił? czy w ogóle takie coś wyjdzie mi taniej niż kupienie gotowych tabletek??

Gość mirka32
Lepiej kup tabletki które są przebadane, będzie bezpieczniej dla Twojego zdrowia a cenowo wyjdzie porównywalnie.

Gość doktorek gregorek
Idz do zielarni jak masz taka w miescie, czasami zielarze chetniej pomagają klientą jak farmaceuta w aptece... , a duza zielarnia/herbaciarnia to naprawde niezla apteka, pod warunkiem ze sprzedawca jest kompetentny a nie jest bylym sprzedawca jajek....

Gość mirabelllla
też mi się wydaje, że nie ma co kombinować... a jak \"stworzysz\" coś co Ci jednak nie pomoże, a jeszcze jakieś uboczne skutki wywoła? Też uważam, że lepiej już zainwestować w tabletki jeżeli masz pewność, że Ci pomogą. A cellasene ile kosztują tak w ogóle? Bo może nawet by Ci się nie opłacalo samej komponować ze względu na koszty, niektóre zioła są drogie.

Gość grochuffka
dziewczyno nie rób nic sama w domu!! W domku to możesz sobie jedynie bratka zaparzyć i okłady z niego robić. Jak chcesz łykać coś na cellulit to idź do apteki albo przez aptekę internetową sobie zamów. Sama kiedyś cellasene łykałam, chodziłam na masaże i miałam dietę, ale sama niczego nie próbowałam robić, przecież to może być niebezpieczne.