Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta w szpilce na stopie

Kobiety które nie chodzą w szpilkach są aseksualne

Polecane posty

Gość pan Henio
Waldek w sandalach na nogach i w swoich bialych skarpetkach z wyprzedazy na rynku 5 par /10 zł tez mówi ze sa mega wygodne po prostu kwintesencja wygody to samo dres w adikach : bo jest mega wygodnie; no tak tylko jak to k...a wygląda??

Gość te verde unplugged
Heh, to oczywiste, ze kobiece nogi lepiej wygladaja w szpilkach niz nie, sztuka za to jest wygladac atrakcyjnie w balerinach :P No i coz, jesli dla kogos priorytetem jest podniecanie facetow [doprawdy nieosiagalny niemal cel], to niech sobie w szpilkach chodzi, co mi do tego?

Gość drugi rak
moje seksi szpilki dały mi seksi halluksy. Na szczęście mój mąż nie potrzebuje jeszcze mega bodźców, ale nie polecam takiego obuwia jeśli patrzycie dale niz 40-tka

Gość magdaaamama
ale nudzita dziadku.... tak, tak ...szukalam samca do zapłodnienia....buahahhahaahahah...lepiej ci jak to napisałaś/napisałeś????

nie potrafię chodzić w butach na obcasie, czuję się w nich jak kiepska kurwa:O

Gość kleremi
a ja mam kompleks przez moj duzy wzrost, wiec nie bede ubierac jeszcze szpilek zeby wygladac jak zyrafa :|

Gość pu pu
Na mnie największe wrażenie zrobiła pewna czterdziestka w szpilkach, jak mnie jedną nadepnęła...

Gość men for always man
dziś widziałam kobiety w płaskich trepach i nagle słychać "tup! tup!" a tu nadeszła prawdziwa Kobieta: spódnica do kolan, szpilki czarne, krutka bluzka, dłuuuugie włosy, tamte wyglądały przy niej jak kocmołuchy