Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta w szpilce na stopie

Kobiety które nie chodzą w szpilkach są aseksualne

Polecane posty

Jasne, jasne. Wszyscy uwierzyliśmy, że macie Panów koło nosa. :D Po prostu sprawa wygląda tak: nie nadajecie się do chodzenia w szpilkach i to wszystko. A korzystać z obcasów i nie zdeformować stópek to już jazda wyższego rzędu. :)

Jasne, jasne. Nie lubi. Pewnie jego dama nie używa, albo widzi, że sobie nie radzi w nich i pociesza :D. Ale my wiemy, co pszczólki lubią :).

a ja lubie chodzic w szpilkach ale tylko wtedy gdy gdzies wychodze, np spotkac sie z kumpelami badz na romantyczna kolacje z moim ukochanym. poza tym na codzien na zakupy preferuje bardziej wygodne obuwie. ale szpilki ogolnie sa ok.

Gość staraczka staraczka 3
laseczki moze i suka z zalozycielki topiku ale ma racje, ja kurde lubie na codzien chodzic na plaskim a jak zakladam obcas to nie za wysoki ok 5 cm..a jak obok nas przechodzi jakas na szpilach 15 cm to sie irytuje, jestem zazdrosna oczywiscie nie pokazuje tego ale wiecie kuje oj kuje...dlatego tez nie bede siedziala z zalozonymi rekami i kupie se te pieprzone szpile@

No to mnie nie kłuje jak widzę kobiety w szpilkach, gdy ja mam płaskie butki - wręcz przeciwnie - czuję się delikatniejsza i bardziej subtelna i dziewczęca niż ona...swoją drogą często chodze i tak na szpilkach. Tyle tylko, że odwrotnie - wtedy właśnie mnie kłuje, jak widze kobietkę w błaskich bucikach, gdyż ona wygląda tak delikatnie, a jakbym się na siłę starała. Tak czuję i już. Ale jeśli mam ochotę założyć szpilki to TYLKO dla siebie, na pewno nigdy dla żadnego faceta:)

Gość ogrodnica
autorka nie wzięła pod uwagę jednej znacznej kwestii WZROSTU jak dziewczyna na obcasach na koło 185 cm to raczej odstrasza mężczyzn :(

Takich wysokich nie jest znów tak wiele, nie popadajmy w skrajność.

Gość taka jedna wystraszonaa
wlasnie kochane a doradzcie mi czy wypada mi chodzic w szpilkach ja mam 170 wzrostu i chodze mniej wiecej w 7 cm max czyli mam lacznie 177 cm, i czuje sie taka zakompleksiona i wysoka jak matka natura...chcialabym miec chociaz 165 bo za malo to tez nie fajnie.ale czy powinnam sie krepowac, do tego waze 64 kilo i mam maly widoczny brzuszek..

nie lubie szpilek :) mam wrazliwy naskórek :P i nie czuje sie aseksualnie ani tez tak nie wygladam :) nie filozofuj kobito

Gość
kobieta chodząca w pięknych szpilkach jest symbolem seksu :P :P :)

Gość zaczarowany rycesz
gdyby ulicą szła kobiet a w szpilkach i bez szpilek to zawsze za oszpilowana odwroci sie mezczyzna a za nieoszpilkowana nie

Gość whitmorka
Uwielbiam ogladac(szczegolnie zima) te lasie na 10cm szpilach, ktore probuja ukryc grymas cierpienia na twarzy, udajac, ze maja super wygodne buty. Najlepiej wyciagnac taka kobiete na spacer, po 10 minutach nagle strasznie zachciewa jej sie pic, bo kazdy pretekst jest dobry, aby usiasc i odpoczac:D

Gość zaczarowany rycesz
Lepiej sie wtedy czujesz? dlaczego? bo widzisz ze ladniejszym od ciebie tez jest zle? :D:D:D:D:D:D

Gość smells like 90
szpile nie są złe....ale na boga nie dzień w dzień.

achaa to teraz rozumiem :P jezeli szczytem mozliwości kobiety jest sprawienie by mężczyzna sie za nia obejrzal na ulicy gdy ma szpilki bo ibaczej to sie nie obejrzy to gratuluje :P hmm kurna a jak sie ogladaja a nie ma sie szpilek?:)

Gość whitmorka
10 centymetrowe szpile zazwyczaj nosza laski, ktore nie grzesza wielka uroda, szczegolnie po zmyciu tapety:D

Gość smells like 90
tapeta nie jest zła....ala na boga nie dzień w dzień.

Gość płaska
A pomyślałyście, że jak laska chodzi non stop w szpilach to jej facet już nawet nie zwraca na to uwagi. Jeśli założysz je raz na jakiś czas to będzie efekt.

Gość smells like 90
to tak jak ze wszystkim.

Gość dziewczeta moje
zadalam wam pytanko to o wzroscie

Gość pu pu
Niehumanitarne to jest właśnie chodzenie w szpilkach. Jestem bardzo niska, ale nigdy nie będę się męczyc w tym g.... Swoją drogą, kiedy laska ma grube nogi wygląda w nich potwornie...

Gość pan Henio
baleriny to obuwie dla dzieci w wieku 0-15, jak widze babke w wieku 18- a jeszcze lepiej 30-stke w balerinach to mi sie na płacz zbiera ,patrze na taka babke z politowaniem i z checia dalbym jej jeszcze szmaciana lalke do rączki pasowalaby idealnie ,wymagacie kobiety od facetow zeby sie ubierali jak nalezy a same łazicie jak sflaczałe kartofle, kobiety gdzie jest wasz gust???? podoba wam sie facet w sanadalach?? to nam tak samo kobieta w balerinach, dzieki za uwage

Gość smells like 90
ale są mega wygodne.

Gość magdaaamama
hehehe...dobre o tych szpilkach, tez tak kiedys myslalam..nie bylo dnia bez szpilek...a teraz...teraz jestemw 27 tygodniu ciazy i mam glęboko gdzies szpilki i to czy wygladam seksownie...i dobrze mi z tym....:)

Gość Antenka33
A ja myślę tak: Bradzo lubię chodzić w szpilach bo czuję się wtedy bardziej atrakcyjna i sexowna. Być może robię to dla faceta ale gównie dla mnie ..... bo jak sobie już pochodzę cały dzień w tych szpilach i wiem że wygladam sexy to i wieczoerkiem mam więszą ochotę na "amory" .... więc kobietki chodzcie w szpilkach !!!!

Gość Pewnego razu jechalam tramwaje
m, ktory sie zepsul na dosc wysokiej skarpie oblozonej kamieniami. kierowca otworzyl drzwi. Kobiety w glanach i balerinkach wyskoczyly z wdziekiem i sobie poszly. Kobiety w szpilkach wystawialy to jedna noge, to druga, nie dajac rady zejsc, wijac sie jak robaki na stopniach. W koncu jedna zeskoczyla i skrecila noge, druga upadla na twarz, a wiekszosc zostala w tramwaju i pewnie czekala jeszcze z godzine az ruszy