Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dijjaa

isc na chrzciny kogos z rodziny mojego chlopaka?

Polecane posty

Gość dijjaa

ja nei znam tych ludzi... nie bede wiedziala jak sie zachowac, czy cos kupic... chlopak jego siostry tez ma byc, ale on zna wiekszosc rodziny. ja mam 17 lat, a moj chlopak ponad 18.

Gość dijjaa
nikt sie nie wypowie?

Gość Magdalena0987
jesli cie zaprosili to idz, kupcie z chłopakiem jakiś drobiazg lub pamiątke. ja tez niedługo ide z chłopakiem na chrzciny jego siostrzenca ale my jestesmy razem juz 3 lata i znam wszystkich paza tym jestesmy troszke starsi

Gość dijjaa
no wlasnei najbardziej chodzi chyba o wiek... i to pierwszy dzien swiat, kurde

Gość dijjaa
no wyobraz sobie ze jeszcze nie bylam na chrzcinach nieznajomych mi osob. ciekawe, czy ty wiesz jak zachowac sie w kazdej sytuacji, nawet takiej, z jaka spotykasz sie 1 raz w zyciu?

Gość no ale zaprosili cie
? jak zaprosili to iść zachowywac sie normalnie, kulturalnie przede wszystkim

Gość dijjaa
znaczy nie zaprosili bezposrednio, tylko matka mojego chlopaka powiedziala, ze zaproszeni sa wszyscy wlacznie ze mna

Gość dijjaa
i jeszcze jak sie ubrac? bylam raz w zyciu na chrzcinach i to dawno.

Gość Magdalena0987
no wlasnie zaprosili cie, lub powiedzieli twojemu chłopakowi zeby przyszedł z tobą. jesli tak to idz koniecznie bo pomyślą ze ich olałas. jeslescie mlodzi wiec pewnie nie macie zbyt duzo swojej kasy. kupcie ładną pamiątke taką w formie albumu i juz.zachowuj sie normalnie, bądz miła grzeczna uśmiechaj sie, nawet nie musisz wiele mówić, siedz uśmiechnieta, oczywiscie jak ktoś cie o cos spyta to grzecznie odpowiedz. mogą sie ciebie pytać gdzie sie uczysz, czym sie interesujesz jak w szkole, no takie rozne, choc i tak to pewnie malenstwo bedzie głównym obiektem zainteresowań

Gość Magdalena0987
elegancko sie ubierz. ja np zakładam fioletową satynową bluzke, do tego czarną spódnice do kolan, szpilki no roznie załóz co tam masz mogą być spodnie ale bardziej eleganckie takie na kant moze byc spódnica, biała bluzka albo kolorowa ale najlepieij koszulowa.

Gość Magdalena0987
a skoro tak powiedziała to zapytaj jeszcze raz swojego chłopaka niech delikatnie sie upewni czy to dalej aktualne i idz. przeciez wiadomo ze nie bedą do ciebnie przychodzic czy tam dzwonic z zaproszeniem skoro cie nie znają

Gość dijjaa
Magda dzieki za tyle odpowiedzi. Napewno jest to aktualne, bo jeszcze dzisiaj sie upewniałam. Powiedz mi, czy taka sukienka sie nadaje: http://allegro.pl/item598670627_japan_style_cudo_plisowana_sukienka_2_kolory_s_m.html (w kolorze niebieskim), bo w sumie tylko taka mam. No własnie wiem, że byłoby to troche niegrzeczne, jakbym nie przyszla, ale z drugiej strony to pierwszy dzien swiat i u mnie w domu tez sie zbiera rodzina...

Gość dijjaa
czy lepiej jakos skromniej?

Gość Magdalena0987
hmm nie wiem jak w waszym regionie ale wydaje mi sie ze lepiej skromniej, ta suknienka lepsza na wesele. pamietaj ze nie mozesz sie wystroic jak gwiazda bo zrobisz zle wrazenie. u nas zazwyczaj ubierają sie tak jak ci wczesniej napisałam. zaraz dam ci linka do czegos odpowiedniego

Gość dijjaa
niestety musze juz isc... ale rano z pewnoscia wejde na temat. :)

Gość Magdalena0987