Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gllupiaaaaa

Co byscie zrobily?

Polecane posty

Gość gllupiaaaaa

Jestem z chlopakiem ktorego bardzo kochammm \ on pojechal do polski na 3 tygodnie dzisiaj do niego dzwonilam klucilam sie znim bo strasznie jestem o niego zazdrosna on powiedzila do mnie "dobra spierdalaj nie wkurwiaj mnie" Czy to znaczy wogule czy on mnie kocha ?;( Co mam zrobic bardzo go kochammmmm:(

Gość baranka se pierdyknij

Gość bardzo inteligentny
jeżeli kobieta sama sobie zdaje sprawę z tego że jest zazdrosna to znaczy że pewnie przydałaby się jej już wizyta u psychologa :D

Gość gllupiaaaaa
czekam na normalne odpowiedzi

To przestaje być śmieszne. Cholera jasna weźcie do łap słowniki ortograficzne 😠

Gość gllupiaaaaa
?????????

Gość szparek
Dziwisz się mu, że Ci tak powiedział? A Ty co mu powiedziałaś?

Gość onfacet
Jestem facetem, i jeśli kiedykolwiek odezwałbym się w ten sposób do kobiety, to 1. albo musiałbym ją uważać za dziwkę2 2. nie widzę innej opcji Cholera jasna, nie potrafie zrozumiec takich kolesi, no dobra niektórzy są bardziej wulgarni niektórzy mniej, ale jak do cholery mozna się odezwac w ten sposob do kobiety ???? Nie umiem sobie wyobrazić, że ktoś kocha drugą osobę i tak do niej mówi.

Gość onfacet
a Ty sie nie pytaj innych "co byscie zrobiły", bo to żałosne. Jak bym wiedział ze moja narzeczona szuka porady w ten sposób to straciłbym jakikolwiek szacunek do jej zdania i poglądów. Uraził Cię facet? Czujesz się obrażona?? NIE POZWALAJ SOBIE! inaczej nastepnym razem Cię uderzy, a Ty znowu przybiegniesz na kafe zapytać "co byście zrobiły". co do zazdrości, to lepiej się pohamuj, poki nie będizesz miała sensownych dowodów na ew. zdrade!