Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewq3rfd32r3r3

allegro mam prosbę.. ktos pomoze?

Polecane posty

Gość dewq3rfd32r3r3

hej , mam prosbe... nie znam sie na 'allegro-waniu' i moze ktos mi pomoze na pewnej aukcji zakupilam ksiazke..czekam juz 3 tygodnie.. http://www.allegro.pl/show_user.php?search=bern__58 tutaj są jego komentarze ma wiele pozytywów ale ile negatywów. :/ i kazdy narzeka na to samo KSIAZKA DOCHODZI NAWET PO MIESIACU ! BAA...NAWET 2,3 ... mi była potrzebna na wczoraj ,że tak powiem... ;/ teraz to moge sobie ją w dupe wsadzic za przeproszeniem .. facet nie odposuje na maile, numer ktory podał jest nieaktywny .. czy mam prawo prosić o zwrot pieniedzy ????

Gość dewq3rfd32r3r3
:(

Od gościa, który ma konto zaledwie od kilku miesięcy i już nazbierał 43 negatywy NIGDY nie kupiłabym książki!! Teraz możesz jedynie czekać albo zaskarżyć go w serwisie allegro...może oni nałożą na niego jakąś karę...Przypuszczam jednak, że nie będziesz miał tej książki... dałeś gościowi zarobić za friko...przykra sprawa.

Gość dewq3rfd32r3r3
giganna... nie zauwazylam tych koemntarzy wczesniej..teraz zaluje :(

To się zdarza...ja też na początku mojej przygody z allegro popełniałam takie gafy.Teraz sprawdzam dokładnie, by się nie wkopać..;)

mzesz zaczac spor na allegro piszesz ze nie masz ksiazki i prosisz o kase, ta informacja idzie do serwisu i do niego jezeli nie odpowie allegro sie tym wtedy zajmuje

Gość dewq3rfd32r3r3
napisałam już na allegro ,.. maja mi odpisac.. nie popuszcze mu.. 40 zł to nie majątek ale tez piechotą nie chodzi, tymbardziej,że kazdego tak w ciula robi a ma status super sprzedawcy ..kpina!

Gość nie ma statusu super
sprzedawcy, to "S" to "Sklep"

Gość dewq3rfd32r3r3
ahaaaaa :(