Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaa24

Pytanie związane z facetem

Polecane posty

Gość karolinaaa24

każdy w związku powinien mieć swoje zainteresowania i ok ,mój chłopak czasem jeździ do miasta na drugim końcu Polski sam bo do swojego kolegi z lo ale skoro koncert jest tylko 2h od naszego miasta to dlaczego mnie nie zaprasza? to koncert na powietrzu i za free,zwykle nie słuchamy takiej samej muzyki ale w tym przypadku lubim ten zepsół oboje więc dlaczego woli ze znajomymi i tylko oznajmia mi że jedzie a nie pomysli że ja tez chciałabym?:( strasznie mi smutno bo teraz myślę że nie lubi ze mną spędzać czasu tylko jak sie nudzi:( a prosić się nie będę

Gość karolinaaa24
oj przepraszam sprawdziłam raz jeszcze i bilety kosztuja i to sporo więc ta kwestia jest na nie to jasne ale jakos mi smutno ...

Gość prowokator III
A powiedzialas mu z chcesz jechac?

Gość sasanka 007
no właśnie. Podstawą jakiegokolwiek związku jest rozmowa

Gość karolinaaa24
jak mu mogłam powiedziec albo sie prosić? wyczytałam to z jego laptopa bo zapisuje sobie tam notatki więc ja wiem że on to planuje ale mi nic nie powiedział to przeciez mu nie powiem 'ze widziąłam ze planuje wypad na kocenrt bo bedzie ze go kontroluje...

Gość prowokator III
Boze po co czytasz jego prywatne rzeczy. Nie musisz sie prosic powiedz tylko ze chciala bys jechac, pogadaj z nim dlaczego Cie nigdzie nie bierze. Spokojnie z nim porozmawiaj i tyle. Ja tez tak mialem z maja dziewczyna, tak sie skladalo ze zawsze myslalem ze akurat wyjscie z moimi znajomymi ja nie bedzie interesowac. Kiedys mi powiedziala ze chciala by isc wiec ja zabralem i okazalo sie ze bardzo dobrze sie czuje w ich towrzystwie i od tej pory chdzimy juz wszedzie razem. Ona gdzies idze to proponuje mi i odrotnie:)

Gość karolinaaa24
no własnie a u nas jest jakaś bariera,nie wiem dlaczego nie spotykamy sie z jego znajomymi razem... zatsanawiałąm sie czy sie mnie wstydzi czy nie chce sie pokazywac z dziewczyna żeby nie stracic szansy u innych lasek ? :o

Gość prowokator III
Daj spokoj nie mysl tak. Jestescie razem - pogadaj z nim i tyle. Powiedz co Cie boli itd, i bedzie ok mowie Ci

Gość Maritzakk
Po co grzebałaś w jego rzeczach. Nie przeszukiwałabyś ich, nie byłoby w ogóle problemu. Może wcale się tam jednak nie wybiera, tylko chciał, ale zrezygnował. Nie poznasz prawdy, bo grasz nieuczciwie i w ogóle brakuje Wam wzajemnego zaufania.