Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgfhgfh

Czy jest tu ktoś, kto był chudy i udało mu się przytyć?

Polecane posty

Gość ghgfhgfh

No właśnie, pytanie kieruję do osób, które zmagały się z niską wagą. Mam 158 wzrostu, ważę 38 kg (mam 18 lat). Moim celem jest 10 kg. Może jest ktoś, komu jakimś sposobem udało się przytyć? Pozdrawiam

Gość podnosicielvfbgf
podnoszę

Sama swego czasu zmagałam się z niską wagą:( o ile Twoja waga nie jest efektem żadnej choroby radziłabym wizytę u dietetyka, który pomoże Ci w zdrowy i racjonalny sposób przybrać na masie. Czasem nasz organizm jest tak po prostu skonstruowany, że miło starań i wysiłków jakie czynimy nie uda nam się przybrać ani grama- czasem to wynik naszej przemiany materii a czasem genetyki. Jeśli chodzi o takie zdrowe, pożywne i kaloryczne przekąski to polecam orzechy, banany, winogrona:) miłego tycia życzę

Gość skad to znam
ja prz wzroscie 163 waze 48 kg tez ze 2 kg chcialabym przytyc ale ja mam szybka przemiane materii i taka juz jestem genetycznie po rodzicach:)

Gość ja przy wzroscie 170cm
ważyłam 45kg :o byłam chuda jak patyk więc zaczęłam dużo jeść, 5-6 posiłków dziennie, jadłam hamburgery, chipsy na wieczór, dużo piłam coli i piwa i w 2 miesiące przytyłam 10kg. Niezdrowe to było ale chciałam za wszelką cenę przytyć. Jedz dużo frytek z majonezem, mięsa z ziemniakami, zupy na śmietanie, sosy itd.

Gość salsasa
też mam ten problem kiedyś ważyłam 50-51 kg i wyglądałm akurat a teraz ważę 46-47 i nie mogęprzytyć schudłam przez stres i teraz moja sylwetka ok ale mam taką chudą twarz chciałabym przytyćze 2 -3 kg może zna ktoś jakąś dietę???

Gość skad to znam
salsasa ja tez chce sobie do wakacji te 2 kg przytyc zeby buzia sie zaokraglila mi :)

Witam.Ty masz problem z niedowagą a ja mam problem z nadwagą.Może ci dorzucę coś od siebie:=)A tak serio to jedz dużo mącznch potraw one mają najwięcej kalorii które pomogą ci przytyć.