Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybory_________________

Najpiękniejsza Kafeterianka

Polecane posty

ja bede rozrywana za jakies pół godziny, a na kafe siedzie jak mam troche czasu bo poprostu lubie :) teza calkiem fajna szkoda tylko ze mylna

Gość teza jest w 100 proc. pradziwa
dodam jeszcze że siedzą tu równiez psychicznie niezrównowazone osobniczki (jakos ich to miejsce przyciąga) ładnych i normalnych brak :)

Gość studio i spiew hehehe
mamy tu dodę

Królowa_potępionych20 nie badx taka. Po pierwsze ja Ciebie pierwszy poprosiłem. :P Po drugie jak widzisz dostałaś gwarancje od innych dziewczyn, że krzywdy Ci nie zrobię, a ja takowej nie mam. :P🖐️ Wyślij pierwsza. :P🖐️

"i jak? hihi chgcesz inne zdjecie? daj swoje prosz" Mam pisać tu czy na maila? :P🖐️ Pewnie żę chcę :D🖐️ "pzw przy okazji mozesz mi wyslac" Tamari ale Ty miałas mi jakies wysłać, a ja powiedziałem, że się odwdzięczę. :P🖐️ I nie pisz, ze Ty ciągle masz dawac, bo zycie nie ejst sprawiedliwe. :P🖐️

a ja dostane?;) jeszcze żadnego kafeteryjnego prawiczka nie widziałam:) pewnie nie 😭

Gość fucknfsdfhsdlfhs
wielkie pane mecenase k8 Gejsza88 Profesorka Hakuna Floriana Martinella Aduss królowa_potępionych20 gejsza i hakuna> o tak :classic_cool: florka> latala gdzies jej fota ale nie pamietam czy to ona byla dodalabym jeszcze do listy smiley i sami reszty nie znam przynajmniej w tych wcieleniach:D

Gość wielkie pane mecenase
smiley i sami nie widzialem🖐️

spiecia moze i byly, ale ja zadna menda nie jestem, zeby miotac czymiis zdjeciami po kafe;)

"o nie gowniarzu Ty masz wyslac teraz 1" Zachowaj swoje zapędy do dominacji na nasze seks spotkanie. :classic_cool:🖐️ Tutaj czekam na wysłanie fotki, nie musisz być naga, pójde już na rękę. :P:classic_cool:🖐️

Gość wielkie pane mecenase
Królowa wstaw swoja fotke na forum,nikt Cie nie zjedzie bo nie ma sie do czego przyczepic:)

Gość fdsfdbhfbh
jezeli fajna dupa to pewnie.. niech wstawia

ok, dobra zostaniesz tak zdominowany, ze bedziesz sie sluchal jak pies husky przy zaprzegu a teraz zegnam, musze wypic piwo i dokonczyc pilna sprawe 🖐️