Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybory_________________

Najpiękniejsza Kafeterianka

Polecane posty

Gość amis
ja pie...le ale tu siedzi towarzystwo wzajemnej adoracji a w mózgach sieka...

Gość amis
potrzebujecie aż tak wielkiej akceptacji? same kompleksiory widzę...

wielkie pane mecenase " Królowa nie smuc sie,bez Twojej zgody nie wstawie a szkoda,stuleje und prawiczki mialyby material na wieczor " Ty juz masz materiał na wieczór, wystawisz ocenę innym i traktujesz ich nie powiem jak :p Najpierw kobietę szantażujesz, a potem bronisz się zwalając winnę na innych - dobry jesteś :D

Gość Luśka W.
" potrzebujecie aż tak wielkiej akceptacji? same kompleksiory widzę..." Wydaje mi się (nie czytałam) że oni zwyczajnie się tutaj zabawiają. Każdy lubi się powygłupiać

Gość wielkie pane mecenase
niewidoczny jak nie widzisz roznicy miedzy grzeczna prosba a szantazem to spierdalaj zwalic se pod Electre:D sie prawiki oburzyly:D:D i nie kasowac mi postow do cholery!!!😠

wielkie pane mecenase niewidoczny jak nie widzisz roznicy miedzy grzeczna prosba a szantazem to spie**alaj zwalic se pod Electre sie prawiki oburzyly i nie kasowac mi postow do cholery!!! " Tak wstawianie czichs fotek a nawet ich propozycja - juz jest u ciebie nie tak cos z głową :D Tak chcesz wystawic czyjeś i to jest good wg ciebie :D Podjarałeś się tym zdjęciem :D Electra jest przeraklamowana, nie prponuj mi tego co nie jest dla mnie :p Oburzyłeś się jak miło :classic_cool: Ja robię to co chcę, a ty sobie możesz zwalać pod Electrę, jak cię to rajcuje :D

Gość panowie czekam na werdykt
:classic_cool: która naj?

Zapomniałem, że wysyłam zaufanym osobom, a mi nikt nie zaufał więc nie :p A na 100% dałbym swoje :classic_cool: I tak mam więcej do stracenie, bo jestem prawiczkiem, zdjęcia prawiczków są więcej warte niż innych :p

ja nie bylam w temacie:) wiec, jak wyslesz? dla mnie prawiczek czy nie to to samo:)

ruskaja zazdroszcze chocby balkonu. ja moze i siedze z piwem, ale nad pierd... tlumaczeniem, mozg mi sie lasuje, termin goni i wiele innych:O do tego cos jakby burza szla, duszno sie robi...:O

Dziękuję dziewczyny ;) Niestety taras nie mój, wynajmuję, a czynsz jest masakrycznie wysoki... Ale bardzo tu miło. W którą ręke? Nie przypominam sobie żadnch blizn