Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybory_________________

Najpiękniejsza Kafeterianka

Polecane posty

Szczepanku, robisz sie żalosny, wymysl sobie wlasny imaż, a nie ze kopiujesz kogos:)

" prawiczek nie ufam ci bo ty potem tytaj fotke wstawisz" Mam wiele fotek kafeterianek i nawet pomimo niemiłych sytuacji nic z nimi nie zrobiłem. :classic_cool:🖐️ Nie daj się prosić i wyślij. :P🖐️ Obiecuję, że nie zrobie nic głupiego. :P🖐️

Gość do lady love
lady, ja cie nie wyzywam, ot wyrazilem swoje zdanie .. nie wiem czemu umieszczasz swoje foty w necie.. pewnie kompleksy :)

wow :D tos sie postarał :d hehe, dobra daj sobie juz spokoj bo na mnie to naprawde zadnego wrazenia nie robi :)

Gość dhsdbahbgha
patinka26, dzialy pomylilas... a dziecko paskudne

Szczepan -------w Twoim przypadku sprawdza się maksyma "Nigdy nie dyskutuj z debilem .Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu ,a potem pokona doświadczeniem " :(

do lady love, akurat nie kierowałam tego do Ciebie :) mnie jest ciezko zrozumiec, no wiesz kobieta ;) a tak ogolnie to nie mam kompleksow, nie mam czasu na jakies kompleksy ;)

masz racje, Pomaranczowy/a, same pasztety, ze mna na czele :classic_cool: [Pasztet to pojecie wzgledne 🖐️ ]

Krolowa potepionych - Mozesz Jemu zaufac tj dla Wiary , co jak co ale foty tutaj nie wstawi Twojej a jak bedziesz lukala Jego to 3maj sie czegos , z wrazenia mozna az spasc z krzesla :D 🖐️

Gość ruskaja weź zamilcz
jakbys była ładna to bys dała całe foto a nie jakies ogryzki, po prostu się wstydzisz pamiętam tu jedną, była tak bezczelna że najpierw pisała o sobie że jets ponadprzeciętnie ładna a później nawet dała fotę do oceny (przeciętny paszczur) nie mogła sie pogodzic z ocenami i wklejała chyba ze 4 foty w innych pozycjach że niby na tamtych lepiej wyszła :D

ja gdzies mam zdjecie lusesity, ale sama zainteresowana chyba byzgody nie wyrazila na slanie komus szczepanek sie zgasil i uciekl:D

nie dam całego zdjęcia bo jeszcze spotka mnie to co Sasha. Nie uważam się za piękność, i dlatego równiez nie pokazuję siebie całej. Więc nie gadaj żebym zamilkła bo i tak będę sobie pisać

Gość wielkie pane mecenase
Królowa potępionych mam Twoja fotke, w bialej sukience na jakims balu, faktycznie bardzo ladna jestes😘 aktualizuje liste k8 Gejsza88 Profesorka Hakuna Floriana Martinella Aduss Królowa potępionych

Gość nabarana
to topik dla facetów a rutynowo najwiecej mają do powiedzenia piękne kobiety:D

Gość a ezoteryczna to pasztet
musiała myrka nieźle dojechac że nudziarz się na nia obraził (on mśicwy jest) fakty są nieubłagane: ładne kobiety nie mają czasu na głupia kafe i net, sa rozrywane towarzysko :) mają mnóstwo ciekawszych zajęc a tu siedzą wybraki, samotne stare panny i upasione mężatki + 30

Bardzo ciekawa analiza socjologiczno - psycholigiczna ;) :)