Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biala Alicja

WYCIECZKA DO PARYZA ??? UWAGA !!!

Polecane posty

Gość Biala Alicja

Bardzo odradzam. W tamtejszych srodkach miejskiego transportu jest bardzo niebezpiecznie. Bylam ofiara napasci przez murzynow na stacji metra Republique, jako biala i blondynka. Dzisiaj przeslano mi film ze zdarzenia w autobusie, ktore mialo miejsce nie dawno. Wyglada to zawsze tak samo. Sprawcy sa bezkarni, a w tym przypadku tylko policjant, ktory udostepnil to wideo, zostal ukarany za upublicznienie tegoz. http://www.fdesouche.com/

Gość Sylwiczna
okropne, nie jade do paryza, jakie inne miasto polecacie?

Gość cxv zzcv
nie przesadzajcie, ja mieszkam w paryzu od 3 lat, studiuje tu i pracuje i jakos nigdy nic mi sie nie zdazylo, wiem ze wiekszosc polakow wyboiera mieszkania i hotele tam gdzie najdaniej czyli na polnocy i na polnocnych obrzerzach a fakt tam jest niebezpiecznie jest duzo czanych arbabow cala imigracja i biedota sie tam pleni, wiec jak jedziecie to sie piszcie raczej na strone poludniowa ;) nie nalezy przesadzac, w warszawie czy krakowie tez sa napasci, a to ze w transportcie jest mega ruch no to trudno, w wakacje jest mniej ludzi wiec jezdzijcie na wakcje bo calal francuka cholota jedzie na urlopy

Gość pepea
ja bylam 2 razy ,ostatnio na sylwestra i nic takiego mnie nie spotkalo, raczej przciwnie, ludzie mili i pomocni. Na podstawie 2 zdarzen nie wystawiaj opini bo z domu nigdzie nie wyjdziesz !!!!

Gość cxv zzcv
dokladnie, mi sie tu dobrze zyje, zdnych napasi na mnie nie bylo, wystarczy dobrze sie rozeznac gdzie mozna sie pojawiac a gdzie nie i tyle, ja np sama za chiny ludowe nie pojade na polnocne obzeza tylko w grupie i to 20 chlopa ze mna :P ale reszta jest spokojna bardzo

Gość anulka 12121212
a chyba w zeszlym roku jakis Turek chcial zgwalcic w RER biala dziewczyne, nie dala sie, to jej poderznal gardlo, dosc glosno bylo o tym w prasie, w telewizji nie. Nazywala sie Anne-Laurenne Schmidt.