Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gonia1987

TO ZNOWU JA....MOŻE ZNAJDZIECIE WYTŁUMACZENIE MOICH DOLEGLIWOŚCI?????PROSZĘ WEJD

Polecane posty

Wiem, że macie mnie już dość, ale może mnie uspokoicie...otóż nie pamiętam czy to było 2 czy 3 tyg temu, ale kochałam się z mężem z zabezpieczeniem Depo provera +gumka+stosunek przerywany. Zaczęłam mieć objawy dziwne więc zrobiłam betę 16 dni od stosunku (lub dwadzieścia parę jeśli to było wcześniej).wyszła neg. ale następnego nia dostałam dziwnego plamienia, które trwało 24 godz. i leciuteńko pobolewał mnie jajnik (to mogłam sobie akurat wmówić). Byłam z tym krwawieniem u gina. stwierdził, że to może byc infekcja lub zwykłe plamienie w trakcie branie depo provery, dziś wszystko zniknęło - majtki czyste nawet śluzu nie ma. Możliwe żeby to było krwawienie implantacyjne 17 dni po stosunku????????? proszę pomóżcie.

Gość dfghjkl
gosia,bijesz wszystkich na łeb:D:D:D:D:Dnie jesteś w ciaży!!!!!

Gość fhertjhteut
plamienie implementacyjne jest zwykle 5-8 dni po owulacji, wiec raczej nie jest to u Ciebie możliwe. Po depo proverze bardzo często są plamienia

no wiem, ale zrozumcie mnie...mam dwójkę nieplanowanych dzieciaczków i teraz mam schizy. czytałam gdzieś że plemnik może przeżyć 7 dni w pochwie. po 7 dniach nastąpiła owulacja, a od owulacji do zagnieżdżenia może upłynąć 12 dni - tylko nie wiem czy to prawda czy bójdy.razem 19 dni!!! więc beta po 16 mogła być jeszcze niewykrywalna...o matko jak ja bym chciała cieszyć się wiosną dzieciakami, a ja się zadręczam,,,,ja miałam plamienia po tym zastrzyku ale one przeszły zupełnie a teraz pojawiły się tylko na 1 dzień???

Gość dfghjkl
gonia nie wiem jak byłoby mozliwe zajść w ciaże z takim zabezpieczeniem---TO NIEREALNE:) a te wszystkie dni które wyliczyłaś ,daj spokój.7 dni to żyje chyba tylko plemnik desperat;) NIE JESTEŚ W CIAŻY:)

Gość qqo
Gonia jakie 7 dni?? Co ty wymyslasz? "Długość życia plemnika zależy od odczynu środowiska i temperatury otoczenia. W środowisku zasadowym żyje dłużej niż w kwaśnym. W pochwie jest środowisko kwaśne i plemnik żyje tu do 2 godzin. W szyjce macicy jest środowisko zasadowe i tu życie plemnika wynosi 48 godzin, w jamie macicy do 25 godzin, a w jajowodzie do 48 godzin. Poza organizmem plemnik żyje do 18 godzin w temperaturze 37 stopni Celsjusza, a w temperaturze 20 stopni jego żywotność wzrasta do 70 godzin. Jeżeli plemniki dostaną się w okolice wejścia do pochwy, to w sprzyjających okolicznościach, np. kobieta jest w fazie owulacji, istnieje możliwość zapłodnienia"

w poprzedniej ciąży plemniczek jakiś przezył we mnie 4 dni - wiem kiedy miałam owulację a kochaliśmy się 4 dni wcześniej......no i te moje dziwne objawy - metaliczny smak w ustach - jak to inaczej wytłumaczyć??? pobolewanie jajnika i te wczorajsze krwawienia?????chciałabym żeby to była tylko moja wyobraźnia, ale nie jest...po świętach jeszcze raz robie betę, ale chciałam mieć spokojne, radosne święta....

cholera no właśnie nie....a chciałabym. mogłabym pisać na pomarańczowo, ale nigdy tego nie robię....

poprostu zastanawiam się czy beta po 16 dniach od stosunku daje 100% potwierdzenie lubzaprzeczenie ciaży czy to jednak za wcześnie!

Gonia slonce Ty moje:-) nie jestes w ciazy. Plamienia i objawy masz po zastrzyku-zdziwiona jestem ze i tak malo krwawisz bo z tego co slyszalam niekiedy krwawi sie tygodniami:-/. Niektore babki mi tez mowily ze po zastrzykach, puchna, ze maja hustawki nastrojow jednym slowem ze im hormony szaleja.

Gość goniu po prostu
wiem, jak bardzo boisz sie kolejnej ciazy, i twoj organizm pewnie tez to wie, dlatego robi ci psikusy :Pstad metaliczny smak, zle samopoczucie itd. wkrecasz sobie niepotrzebnie - nie zaszlas w ciaze;) zamiast przezywac kazdorazowy seks, po prostu ciesz sie mezem, dziecmi i nie znajduj sobie problemow;)pozdrawiam:)

Gość kurna jaka przewrazliwiona
kobieto nie da sie zajsc w ciaze przy takim zabezpieczeniu trzeba by miec pecha tysiaclecia.......................

dzięki za słowa otuchy, chyba takiego kopa mi trza było:) a co do zastrzyków - miałam go robionego 2 i pół miesiaca temu - na początku krwawiłam, potem spokój aż do teraz. dziwi mnie to jednodniowe plamienie...

Gość o ludzie kochani
Gonia nie martw się może teraz trafi ci się...córeczka ;)

Gość ojojojol
Gonia nie możliwe żebyś była w ciąży. Wyluzuj trochę, nie stresuj się a zobaczysz, ze wszystko wróci do równowagi !!!!!!!!!