Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzis sie nie ujawnie na czarno

Vampire jestes moim marzeniem...

Polecane posty

JAk szalec to szalec, bo czymż jest życie jak nie teatralnym szaleństwem lalek...

Gość vamipre widać
że jesteś mocno zakompleksionym facetem. każdy objaw zainteresowania przyjmujesz "na poważne" mimo tego, że starasz obrócić się to wszystko w żart. powiedz mi - TY dałeś zbyt dużo w związku a ona nie dała nic. a co do wyglądu: myślę, że lepiej chyba w realu wyglądasz. chociaż wygląd Twojego pokoju na Twoją niekorzyść działa. wyglądasz jak posrany psychol który mieszka z mamą i zbiera opakowania po zapalkach :D ogól się, zmień fryza i ciuchy i będzie zdecydowanie lepiej i przemaluj mieszkanie :D

Gość czytam i czytam i czytam
no i po zabawie:( ze tez ludzie tak potrafia:(

WOW ktoś dowalił z mocnego kalibru- hmmm czy aj to biorę an poważnie:P:P:P powiem tylko tyle że czuć trochę powagą ale dlatego ze chce aby było czuć, czy ex nic mi nie dała nie wiem pzrestałem to analizowac - mogła dac z siebei wiecej, co do psychola hmmm nie zbieram puddelek zapałem - lubię gry komputerowe - w pokoju nascianach będzie ppusto i tyle:P ogolony to ja jestem na tej focce:P i mieszkam z mamą:P

Ale ja i tak Cie kocham❤️

Gość vamipre widać
skoro dałeś zdjęcie na krytykę musisz się nastawić ;) co do związku myślę, że wiem gdzie tkwi Twój największy błąd ale Ty chcesz się tu bawić więc się baw.. ;) tylko jak ktoś wcześniej napisała uważaj żeby ona Cię nie zraniła. takie nabijanie jest zgubne. 🖐️

Cudownie, ze nareszcie odnalezlismy sie, nie moge sie doczekac spotkania z toba:*

no iz apomiałem przeciez to biore tak bardzo na pważnie ( nie wiem z kim wogóle pisze nigdy tej"fanki" na oczy nie widzialem, przeżywam swoje ostatnie rozstanie i tak bardzo poważnie podchodze do znajomości przez neta:) ehhhh jestem waga -wiec "jeśli chcecie wiedzieć jacy jesteśmy, to spotkajmy się w barze za rogiem" - Pod Budą - Urodzeni jesienią/

fajnie że moge zabrać kotki-pokochasz je! Są słodziutkie! Możesz mi poszukać hotelu gdzie będą tolerować zwierzęta? Ale mnie uszczęśliwiłeś!

Spoko Skarbie:* tez sie nie mogę doczekac aby Cię wkońcu zobaczyć, moja wymarzona:) no jak mnie zrani to zrani - mam to na uwadze i mam tez miękie serce ale tez i twardą wyrobioną od kopania dupę:P wiec nie ma co sie martwić - krytykę jaka kolwiek zawsze sobie cenię bo pozwala zwrócić uwagę na to co ienajlepsze i moze wywołac chęć zmiany - tylkoz wygladem jest tak że jednym sie widzi innym nie:P:P:P

tak pokocham je z całego serca / te śliczne małe fałszywe potwory:D/ hotel taki jest całkiem niedaleko ode mnie nawet fryzjera da kotków tam mają / moze je na łyso opierdzieli:P/

Gość co za ludzie.......
Vampire ja na twoim miejscu tej psychofanki bym się bala jak już koty ze sobą chce zabierać masakra może jeszcze niech weźmie rodziców, dziadków, wujków i ustalcie od razu datę ślubu hehe masakra jednym słowem

no coś Ty Vampire?! Na łyso? Trudno, nie pokochasz to nie, ja i tak Cię kocham!

jak się dogadamy? Może załóż nowe GG i mi podaj to wtedy ja Ci podam mój numer telefonu.

psychoza to drugie moje imię:) lubię psycho fanki dla mnie moze przyjechaż od razu z cała rodziną :) przynajmiej się od razu wsztyscy poznamy:D

hmmm podam ci ten numer gg tu w tym topiku ale jak wrócę z pracy do domu:P

dobrze, i przywioze ci ciasto upieczone przez mnie-lubisz szarlotke?

:D:D psychoza to twoje drugie imie :D moje to pomyłka, tez je lubie:D

wysiadam, nie nadazam za wami, mimo szczerych checi

to nie długo musze się zacząć pakować...oj dużo tego no i kotki spakuje, kuwete,karme itp.

pomyłka ? a czemu?? u mnie psychoza bo jak się w kimś zabujam to sie cały zatracam:P a potem gdy już spadne z obłoków na ziemie to bardzo boli:P a imo to dalej robie te same błędy:P

Pomyłka- nie przeszkadzaj nam!

Spoko;) przyjez i razem spędzimy święta :) nasza wspólna Wielkanoc :) JA i mój Skarb:) lubisz koniak? jak coś to sie zaopatrze ;) i koniecznie wtedy pepsi:P

A co zrobimy z mama?

pomyłka bo my szybcy jestesmy;D szkoda czasuna jakieś zbędne dywagacje:P