Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milusiaaaaaaaaaaa

Drogie kosmetyki- czy warto?

Polecane posty

Gość Milusiaaaaaaaaaaa

Czy warto kupowac kosmetyki z tzw 'najwyzszej polki'? Czy jest roznica miedzy podkladem chanel a jakims za 5zl?

Gość coś tam coś tam
Jest różnica.

Gość bfdgyfthytfyh
na moim przykładzie tańszy-czasami zatyka pory droższy-dopiero zamierzam kupić, ale siostra używa i mówi,że nic takiego jej nie robi, i to taki za około 40 zł już

Gość Milusiaaaaaaaaaaa
chodz mi o te drogie ksmetyki za 100 zlotych wzwyż...ja uzywam pudru za 5 zl i uwazam ze wygladam znośnie...

Gość alison11
ja używam pudru stay matte rimmela i uwazam ze jest super mimi ze kosztuje 20 zł. Ostatnio kupiłam guerlain za 230zł:( niedość ze cena kosmiczna to zadnej różnicy nie zauważyłam. Mimo ze jest niby matujący to po godzinie wygladałam koszmarnie.

Wygladasz znosnie ale nie wiesz jakie szkody dla Twojej cery robi taki tani kosmetyk.Jest on tani,bo nie byl testowany dermatologicznie.Wiadomo ze takie testy kosztuja i sa one potem wliczane w cene danego kosmetyku.Dlatego ja stosuje kremy i podklady z tej wyzszej polki i mam swiadomosc ze wybieram dla mojej cery najlepsze :)stosuje np krem Vichy za 90 zl ale jest to wydatek na trzy miesiace czyli miesiecznie wychodzi 30 zl a to nie jest duzo.

Gość dior mnie uczula
i większość kosmetyków z górnej półki też - nawet vichy (niby dla alergików). Najlepsza dla mnie jest firma ziaja - wszystko z niej - co mnie bardzo cieszy, o krem kosztuje ok 3 zł! Więc różnie z tym bywa......