Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrofeczkaa

Turcja czy Tunezja ??

Polecane posty

Gość mrofeczkaa

Chce z moim ukochanym jechać w tym roku na porządne wakacje. Zastanawiamy się nad wyborem Turcji lub Tunezji, gdzie według was pojechac?? Prosze o opinie jesli bysliscie w ktorymś z tych panstw.

Gość mrofeczkaa
prosze o konkretne odpowiedzi, nie obchodza mnie inne kraje, mam do wyboru te, na inne mnie nie stac

Gość eleonora.
Ile kasy zabieracie na przejepanie bo ja też się wybieram w tamte strony ale totalnie nie wiem ile kapuchy zabrać.

Gość powiedzcieocowtymchodzi
mrofeczka ja bym wziela egipt:) w turcji slyszalam ze mozna sien iezlych chorob nalapac a w tunezji nie ma zadnego fajnego hotelu i brud jak sk...:) ile macie na wydanie? na jak ldugo chcecie leciec?

Gość motylek_85
Moim zdaniem też TURCJA - piękna jest ;) z tym że Tunezja jest troszke tańsza :)

Gość ARA196
Tylko Turcja. Tunezja jest dla starszych ludzi lubiących spokój i ciszę. Tam wieczorem nie ma gdzie wyjść wszystko zamknięte i brud,syf nawet w dużych miastach. Natomiast Turcja jest piękna, tętniąca życiem przez całą noc, pełno restauracji i barów otwartych do bardzo póżna. Tylko warunek jest jeden jeśli chcecie mieć wszystkie atrakcje w zasięgu ręki to hotel musi być w Alanyi lub w pobliżu do 2 km. tak, żeby dojechać dolmuszem bo odległość 15-20 km. to duży hotel i nic więcej. Turcja jest wspaniałym krajem jeśli ktoś ma ochotę zwiedzać zabytki starożytnej Grecji są w Turcji a Tunezja to porażka wycieczka wielbłądem lub piaski pustyni dżipem może to i fajne ale różnice w piasku nie widać można taką wycieczkę zaliczyć i w Egipcie.

zdecydowanie Turcja:) 2X byłam w Tunezji wczoraj wróciłam z Turcji i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że TURCJA tak przy okazji gorąco polecam hotel ASKA KLEOPATRA BESTE w centrum wszędzie blisko czyściutko i doskonałe jedzenie:)

zdecydowanie Turcja:) 2X byłam w Tunezji wczoraj wróciłam z Turcji i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że TURCJA tak przy okazji gorąco polecam hotel ASKA KLEOPATRA BESTE w centrum wszędzie blisko czyściutko i doskonałe jedzenie:)

Ja polecam Tunezję i wcale nie jest tam pozamykane wieczorami, właśnie wtedy jest największy ruch. Turcja kojarzy mi się z brudem, gdzieś o tym czytałam opinie i tak mi zostalo :P Koleżanka tam była z chłopakiem i niezbyt wspominają ten kraj...co chwile mieli usterki w hotelu...każdy lubi co innego

Gość kasiulka45678
jesli mozesz to turcje albo egipt w tunezji czesto pada moze sie okazac ze bedzie ci przez np. tydzien lało , egipt jest niedrogi i super jesli oczywiscie lubisz nurkowac , rafy kolarowe cudowne

Gość twój agent
współpracuję z biurem FILIZ będącym od lat na polskim rynku jeśli chcesz wybrać się do Turcji taniej nawet o 100zł (grupy jeszcze taniej) na wycieczkę, Sylwestra, pielgrzymkę czy wczasy Sprawdź ofertę wypoczynku z biurem podróży FILIZ na www.filiz.pl i napisz do mnie na biuro@turcja.boo.pl w sprawie Twojej super ceny Jako agent mogę zejść z marży byś ty mógł wypocząć taniej :-)