Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnnnnn

chce sie wyspowiadac!!!

Polecane posty

Gość nnnnnnnnnnnnnn

jest mi okrponie ciezko na sercu tydzien temu dokonalam aborcji farmakologicznej we wczenej ciazy.. a teraz tego zaluje.. chce o wszystkim powiedziec Bogu chce byc rozgrzeszona i godnie przezyc te swieta...modle sie o moje nienarodzone dziecko i moje serce przepelnia zal..nade mna wisi grzech ciezki nie robcie tego nigdy!!!

Gość dziwne toooo
bardzo współczuje... szczerze? chciałam zrobić to samo, zamówiłam nawet tabletki, zapłaciłam za nie, ale nie dałam rady ich wziąć... teraz jestem w 8 tc i nie wiem czy dobrze zrobiłam... nie wiem co z nami będzie, ale będziemy razem i zobaczymy...

Gość nnnnnnnnnnnnnn
straszna glupote zrobilam.. mam pytanie czy otrzymam rozgrzeszenie od zwyklego ksiedza w okresie wielkanocnycm?

Ekskomunika grozi między innymi za: 8. przeprowadzenie lub dobrowolne poddanie się aborcji (Kan. 1398),

Gość gwena
no nie wiem moja ciotka, niestety, dawno temu wprawdzie, ale dokonała aborcji i dostała rozgrzeszenie...

Gość nnnnnnnnnnnnnn
nie do konca ze wzledow medycznych zle mi z tym teraz zyc...jejku jestem katoliczka i sprawa wiary jest dla mnie wazna wiem ze to mi moze pomoc.. nigdy nie wybacze sobie ze upadlam tak nisko!!!