Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie dodatki

jakie dodatki do czarnej sukienki????

Polecane posty

Gość jakie dodatki

Mam sukienkę czarną, poniżej kolana, jakie dodatki polecacie na wesele? Chodzi mi głównie o buty (otwarta jestem na propozycje - chciałabym jakieś z piętą i palcami zakrytymi, koniecznie z paskiem bo bez paska będą spadać...) Czy buty w szpic nadal są modne? Czy raczej coś innego szukać? No i torebki szukam też fajnej :) Pomóżcie

Gość jakie dodatki
Nie. Wiem, że chcesz je sprzedać, ale ja nie chcę takich. Czytałaś w ogóle to co napisałam? Bo zaznaczyłam, że muszę mieć z paskiem

a ja z innej beczki :)))))) przede wszystkim dobry biustonosz :) 90% kobiet nie zna swojego rozmiaru !!! nalezy sie mierzyc scisło na wydechu i biust w miekkim biustonoszu. podpowiem jesli sukienka gladka powinien to byc tzw starpless :) z ramiaczkami lub bez. zalezy jaka to kiecka :) szpice podobno juz nie modne :) ale mezczyzni nie znaja sie na modzie wiec zalezy komu chcesz sie podobac. i czarna? podobno nie powinno sie :)))

Gość jakie dodatki
biustonosz mam w porządku ;) dobrany idealnie do kiecki. co do kwestii "wypada/ nie wypada" to różnie słyszałam. A więc jeśli nie szpice - to jakie butki??