Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...XyZ.....

CHŁOPCY ZACZNIJCIE DBAĆ O SIEBIE!!

Polecane posty

Gość ...XyZ.....
normalniekoniec no widzę narcyz z Ciebie :) No fajnie że o siebie dbasz ;p

Gość Mua
idealny ?? nieee... solarka na poziomie tak. Ale siłownia nieee 5 razy dziennie myjesz zeby !?!?! i po co? tzn dobrze ze dbasz o higienę jamy usntej ale nie do przesady... rano i wieczorem i dowidzenia ;) troszkę przesadzasz.

Gość ...XyZ.....
hehe no już lepiej jak myje zęby 5 razy dziennie niż żeby ich nie mył w ogóle.

Gość normalniekoniec
Heh skoro dla ciebie rano i wieczor jest OK to ja nie chce ogladac Twoich kłów.. nie wiesz, ze powinno sie myc zeby po kazdym posilku?? dlatego myje 5x dziennie.. bo tyle jem posilkow, a nie dlatego, ze mam jakas fobie mycia zebow. a co do silowni.. wolisz szczupakow 60kilowych? ;|

Gość a może to było raczej
ale wiesz, że jak jesz potrawy kwaśne, które naruszają naturalną barierę ochronną zębów - to trzeba odczekać ok godizny zanim się zęby po posiłku umyje? bo w ten sposób sobie ząbki niszczysz, ideale Ty mój :)

Gość normalniekoniec
a skad masz niby takie info? ja tam odrazu zawsze myje zeby po posilku i nie zauwazylem szkod;o

ale tutaj jajca :D:D:D olee - jak tylko przeczytalam o tym smierdzacym ptaku, to az mnie cofnelo, nie wierze ze ty mu tam jeszcze reka gmeralas, a fuj,, :O Ktoras tu pisala, ze jej kolezanka zmienia majty raz na miesiac, a skad takie info?? :D:D:D do autorki - cuchnacy oddech i zolte pniaki, ludzie skad wy bierzecie takie wynalazki, a tak poza tym, to ten koles o tym nie wie, ze mu tak z japy wali :O a fe, wstydzcie sie brudasy!!

Gość Mua
normalniekoniec. Obrzydzają mnie napakowani mężczyźni. Oczywiście nie lubie 'szczupakow' siłownia to tak żeby troszeczkę mięści i stracić brzuszek. jak dla mnie Kochanie dla mnie te twoje piękne ząbki możesz i myć 10 razy dziennie ;*

Gość normalniekoniec.
a wiec gwarantuje ci ze nie jestem napakowanym karkiem.. wygladam akurat, rozumiesz? moglbym smialo startowac na okładke magazynu fitness:) a zabki myje po posilku .. to raczej naturalne wsrod ludzi ktorzy dbaja o higiene no coz moge dodac.. jestem fajnym chlopakiem i tyle:)

Gość Mua
''jestem fajnym chlopakiem i tyle'' Już bym na Ciebie w tym momencie nie chciala ! jak ja nie lubie jak chlopak mowi o sobie ze jest ładny..fajny i w ogole cos strasznego.

Gość ...XyZ.....
dupcia marzenie hehe a skąd ja miałam wiedzieć że on ma takie zęby i nieświeży oddech. Przez monitor nie powącham ;) No chyba powinien wiedzieć że mu wali z ryja skoro nie myje zębów ;)

Gość normalniekoniec.
Mua szczerze mowiac to chuj mnie obchodzi co sobie myslisz:) to jest internet i moge pisac wszystko, w realu takich faktów nie musze stwierdzac bo to po prostu sie widzi gołym okiem :)

Gość Mua
no tak.. piszesz ze napakowany.. a w realu POSTRACH NA WRÓBLE ! flaczek hahahah żeś palną ...

Gość normalniekoniec.
eh żal mi cie... jeszcze bys chciala abym do ciebie podszedl i zagadał w realu

Gość ...XyZ.....
no to może spotkajcie sie w realu i zobaczycie czy to prawda co piszecie ;p

Gość Mua
z pewnością !! a żal to jedynie jest mi Ciebie skarbie ;* nawet mnie nie znasz ;p

Gość normalniekoniec
Wierz mi na słowo, ze chciala bys abym do ciebie podszedł:) a i owszem nie znam cie.. ale jaka fajna atrakcyjna kobieta siedzi na takich forach? prosze cie.. :) nie ta półka kotku

Gość Mua
osobiście nie wiem czy jestem ładna. mówią że tak A siedze tu hm.. z nudów ? i mam chłopaka ;*

Gość normalniekoniec
a co mnie to obchodzi, ze masz chlopaka? lubisz trojkaty, ze o tym wspomnialas, czy jak ?:)

o to samo mozna sie ciebie zapytac: jaki fajny i atrakcyjny facet siedzi na forum?? tylko nie wyskakuj z banalnym: taki jak ja :D:D:D:D:D

Gość Mua
wspomialam dlatego ze na ulicy napewno uwagi bym na Ciebei nie zwróciła. trójkąty nieee .. lepsze dziesięciokąty !! chętny ?? chyba lubisz takie zabawy .. ale pewnie z chłopcami ;((

Gość normalniekoniec
10kat? czemu nie.. grupowy sex, mozna sprobowac, oczywiscie model osób: 2 typow 8 zajebistych dupeczek:) bo inaczej nie wchodze... a to ze masz chlopaka.. gowno znaczy, potrafie żonate przyciagnac, to co mnie obchodzi jakas gowniarkie zauroczenie malolatow a co do dupci marzenie - wpadłem tu ze zwały porobic sobie jaja i tyle

Gość Mua
to tak jak ja .. myślisz ze ja tu na poważnie pisze ? czasami... ile masz lat? [tak z ciekawości]

Gość normalniekoniec
21 a ty?

Gość Mua
17 hahaaa ^^

Gość normalniekoniec
no wiec chyba zdajesz sobie sprawe, ze jestem po za twoimi zasiegiem psioszko ?:)

Gość Mua
psioszko ?!! aaa nieee tam ;p;p

Gość ...XyZ.....
podtrzymuje wątek ;)

co do tej dupy co ktos mowil ze sie nie myje i smierdzi ^^ mam taka w klasie.. ladna porazka ;/ wali od niej na kilomentr, potem zmieszanym z tanimi perfumami.. i jeszcze jeansy ma zawsze zablocone i postrzebione na dole.. ;/ masakra :) duzo takich osob na swiecie hehe;] rozumiem ze nie wyglad sie tylko liczy, ale to to juz przegiecie jest ..:P