Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisze prace licencjacką

da sie odzyskac material ktory wyparował z dysku wymiennego?

Polecane posty

Gość pisze prace licencjacką

czesc. pisze prace i zapisuje ją na dysku wymiennym, wlozylam dysk a tu nie ma rozdzialu, szok! jakies kwadraty 2 linijki i nic wiecej. co sie stalo? moze ktos pomoze :-(

Gość marysia i jej panele
wszystko sie da :classic_cool: no chyba ze wyparowal naprawde :classic_cool: jest ino taki program do odzyskiwania danych file scavanger

Gość marysiu a mozna go ściągnąc z
netu? u mnie czarna rozpacz, 2,5 rozdzialu zniknelo - na 3

Gość no to masz nauczkę
ważnym dokumentom zawsze robi się kilka kopii zapasowych w różnych miejscach!

no mam, ale moze da sie odzyskac :-(

Gość skoro masz kopie to jaki probl
em?

Gość no to masz nauczkę
http://www.instalki.pl/programy/download/odzyskiwanie_danych/File_Scavenger.php tu masz ten programik, ale moim zdaniem problem tkwi w czyms innym.... bo skoro zginęło tylko część materiału, to znaczy, że plik jako taki jest? więc nie tyle chodzi tu o odzykanie danych, z dysku, który się wysypał, czy został omyłkowo sformatowany, tylko o odnalezienie kopii zapasowej danych w programie....czy dobrze myslę?

bardzo dobrze myslisz

ściągnełam, zainstalowalam, po angielski jest, jak wsadzam ten dysk to robie wszystko co trzeba tylko nie wiem co na sam koniec, bo wyskakuje to co bylo na dysku, ale nie umiem tego sciagnac ponownie, ajj kurcze, taka jestem zalamana, po swietach mialam oddac prace :-(

Gość no to masz nauczkę
no tak bo ten program odzyskuje tylko to co było na dysku, jeżeli plik uszkodził sie podsczas zapisu, to dupa zbita, jeśli chodzi o ten sposób... napisz teraz w jakim programie masz tą pracę, w wordzie? bo masz 2 opcje albo spróbować plik naprawić, co zazwyczaj daje marne rezultaty... tu masz sporo odpowiedzi http://tiny.pl/zmh6 lub odszukać kopię zapasowa dokumentu, która zazwyczaj jest tworzona w programie word automatycznie co 10minut i zapisywana standardowo w "moich dokumantach" - ale w tym celu musisz udać się do komputera na którym praca była pisana.

dasz mi do siebie gg lub adres @? ja jestem ciemna w tym troche, ale wieczorem bym sie odezwala jak mój brat wpadnie to by mi pomógł postepowac według Twoich wskazówek. praca pisana na moim prywatnym komputerze wiec z tym problemu nie ma

WordPad

tu masz mojego @ jak nie chesz podawac na forum do siebie kontaktu jjowita@o2.pl

Gość no to masz nauczkę
nie panikuj, maila nie za bardzo mogę udostępnić, ale mogę obiecać, że zajrzę tutaj po południu.

trudno nie panikowac w takiej sytuacji :-) ale dobrze, jednak gdyby cos to podalam swojego @ pozdrawiam i dziekuje

Gość DominikHH
Moze i sie da, ale do tego trzeba też mieć jakieś pojęcie. Na własną reke bym nie ryzykował i nie bawił sie w to. Lepiej jak zaniesiesz go do jakieś firmy która specjalizuje sie w odzyskiwaniu danych. Ja słyszałem ze ta firma http://www.alldatarecovery.pl/ bardzo skutecznie to robi. Jak masz sie samemu bawić to lepiej do nich to zanieś

Gość gość
pokaż cycki szmato

Gość KarolinaWW
nie jest to zbyt prosta sytuacja. Lepiej juz nie próbować na własną reke tylko zgłosić się do jakiegoś serwisu. Z tego co wiem to oni http://centrumodzyskiwaniadanych.pl/ zajmuja się takim odzyskiwaniem danych. Być może Ci pomogą