Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicky Rikki

jak ja nienawidzę swiątecznego zjazdu rodziny....

Polecane posty

Gość skąd się zjezdzają

Gość wkurwiona jestem
u mnie jest tragedia. a święta jakiekolwiek to istny dar boży, więc, przy stole siedzi ponad trzydzieści osób, krzyk, wrzawa, komentarze, pierdolenie o szopenie, tego się nie da słuchać! 😠

Gość ja nienawidze
jezdzic do tesciowej i w tym roku nie pojade! pieprze to

a ja lubie :p wesoło wtedy jest i śmiesznie a jak się jeszcze zaczną kłócić ( a robią to w bardzo komiczny sposób) kabaret za darmoszkę

ot co.Pierdolenie o szopenie, jebanie o szumanie same pierdoły.Chuje muje dzikie węże a najbardziej to mie bratowa wkurwia, bo przyjdzie gruba jak słonica a uważa się za boginię seksu.wrrr

Gość ja to myślę
A ja bardzo lubię jeździć do rodziny. Biorę ze sobą parę flaszek, oni zapewniaja żarcie i spanie i jest cool.

Gość familia Kicky Rikki
Nam też się kurwa nie chce jechać do Ciebie, na to zadupie co psy dupami szczekają kurwa, w dodatku twoja stara wstretnie gotuje, a na twoj pysk jak żresz też nie mogę patrzeć. Ulewa Ci się z każdej strony, jak twoja mama mówi żebyś ubrała śliniaczek to nichuja :O:O:O

Gość stresa mam
że już nie wspomnę o wpierdalaniu żarcia na siłę i robieniu afery kiedy ktoś powie: nie, nie jestem głodna :o

he, PŚP nie, to miało być zapytanie ;) mi od tego stresu przedrodzinnozjazdowegpo zrobił sie jeszcze większy burdel we łbie ;)

Gość kalinkaczerwona
u mnie z kolei jest tak ze szanowna rodzina zaprasza nas do siebie i wcale sie nie wysila zeby nas porzadnie ugoscic a na drugi dzien swiat zwalaja sie do nas i jeszcze mowia wprost ze oni duzo szykowac nie beda, bo u nas i tak lepsze jedzenie i wiecej.. kuuurwa :-O

oj spokojnie PŚP, to takie odruchowe zdanie było, nie traktuj go na serio ;) to takie moje małe zboczenie odkad obejrzałam 'Joba" i czasem jak z kimś gadam to nagle wyskoczę z "grozisz mi?' ;) a jakby mojej szacownej w dupę jebanej rodzince się nie chcialo przyjeżdżać toby nie przyjechali ;) chyba, że robią to na złosc ;/

Gość mgddfgfg
Niech sobie przyjeżdżają tylko te rozmowy masakra!

Gość yyyuuuyuyuyuy
kalinkaczerwona to nieżle, to wy tez nic nie szykujcie,a co sie będziecie przejmować. Pierwszego dnia przyjdzcie i z miejsca powiedzcie, ze tego roku to wy mało szykujecie. Często z radziną jest tak ,ze pózniej wracają do siebie i tylko d**y sobie obrabiają.

później jest, że "te panie w lesie jagody zbierają" (a to o te tirówki chodzi co stały koło lasu) ;) Job dobry film, swego czasu miałam taka manię, że ciagle go ogladałam ;)

mnie rozwaliła w tej scenie minka tego dziadzia co z tyłu siedział jak mu się uśmiech zrobił na widok tych "zbieraczek" ;D muszę chyba sobie znowu ściagnac ten film bo gdzieś mi się zawieruszył ;P