Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie sobie pytanie

Przejmujecie się opinią innych?

Polecane posty

Gość mam takie sobie pytanie

Czy przejmujecie sie tym co inni mysla na wasz temat? Co inni powiedza jak zrobicie tak a nie inaczej? Co inni powiedza jak ubiore adidasy do kosicola a nie jakies buty na obcasie?

Gość sto dwadzieścia trzy
kiedyś się tak przejmowałam, że nie wychodziłam z domu, żeby tylko nikt mnie nie oceniał. poszłam na studia i od tego czasu mam to głęboko, życie od razu jest piękniejsze, a każdy niech zajmuje się własną dupą.

Niestety tak :O Jestem tak popieprzona że nawet jak kupuję jakieś ubranie to się zastanawiam czy spodoba się koleżankom, co sobie o nim pomyślą itd. :O Możecie mi współczuć :(

Gość mały cycek superstar
a chuj mnie obchodzi co tam komu w tych pustych łbach na mój temat siedzi, mam większe problemy 💤

Gość apoca
i tak nie wierze ze sie nie przejmujecie!

Niestety tak mam. Dzisiaj świadkowie jehowi zapukali do mnie i rozmawialam z nimi i szla sasiadka i zpbaczyla jak z nimi gadam i slyszala ze mowie ze dla mnie Jezus Chrystus jest wazny i ja w niego wierze itd. I glupio mi sie zrobilo i sobie pomyslalam co ona sobie o mnie mysli. Duzo mam takich przypadkow ze zastanawiam sie co inni powiedza.. Np. co sobie inni pomysla o mnie jak wyjde bez makijazu, albo co inni pomysla jak bede trzepala dywany itp.

Gość Olgggaaa
Przejmuje sie, ale jestem w gimnazjum a tam jest duza presja kolezanek. Ze trzeba wspolzyc przed 16 rokiem zycia :(

Gość obecna1111
ja nienawidzę tych co w piep... sie w nie swoje zycie i oceniaja a nie wiedzą co ich jeszcze czeka

Gość trytry
no zastanawiam sie jak ide gdzies na przystanek do szkoly itp roznie to jest

Gość liczba six
Tak przejmuje sie. I to bardzo.