Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech ktos mi wytlumaczy

Czy 2 seks po dluzszym czasie bycia ze soba jest gwarantem dlugoletniego zwiazku

Polecane posty

Kropus, jak jakas na oko porzadna poznasz, daj ja do oceny Ewelince, ona wie o ludziach wiecej, niz oni sami 🖐️ i jak ja mam nie miec opinii o Ewelinach?

Gość nietakastara
prawiczek i kropka 1987 prawiczek jak juz to zrobisz to obiecaj ze napiszesz nam jak bylo :))

Ty mozesz sobie miec jaka chcesz o mnie opinie, ktora mnie ani ziebi ani grzeje. ja staram sie nie oceniac ludzi, ale wiem,ze niektorym trudno jest sie od tego powstrzymac wiec mysle, ze prawiczek powinien skorzystac z Twojej porady przy wyborze dziewczyny :D

Gość nietakastara
prawiczek! idealna kandydatka dla ciebie..."poprostu aga"

Krop, to Ty sie teraz zastanow, jakie sa Twoje szanse na okolo-20letnia, atrakcyjna, dziewice, lub srednio doswiadczona, ktora nie bedzie chciala czekac do slubu. To sie, niestety wiaze, i nie mowie, ze nie ma ladnych 20latek, ktore po prostu nie chcialy do tej pory, a nie nie chcialy przed slubem, ale to na pewno nie jest jakas wybitnie duza liczba.

Gość nietakastara
a ty nie chcesz czekac do slubu??

Gość gddfgdf
Zgadzam się z Zygmuntem i dodam że nie ma napięcia seksualnego - jak ktoś tam wyżej pisał - między dwiema osobami, jedną łatwo rezygnujacą i drugą oziębłą i lubiącą gierki.

Gość upupupupuppppupupupupppppppppp