Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech ktos mi wytlumaczy

Czy 2 seks po dluzszym czasie bycia ze soba jest gwarantem dlugoletniego zwiazku

Polecane posty

Nietakastara, myslisz, ze zwiazki sie rozpadaja, bo seks byl za szybko? toz to glupota :o

Gość nietakastara
i nie chce mi sie wierzyc ze kazda dziewczyna z ktora sypiales nie chcial nic wiecej...bo jak znam zycie i kobiety to pewnie chcialy cos wiecej...no chyba ze znajdowales je na rogu ul.dziwki...;)

heh, Zygmunt, gdyby jakas z Toba spala po tygodniu z milosci, to niezle by to o niej swiadczylo ;)

Gość nietakastara
te verde nie mysle tak...

Gość nietakastara
te verde niektore kobiety mysla ze dobrym seksem zatrzymaja faceta przy sobie..pewnie na takie trafial

to wytlumacz mi te wypowiedz: "pewnie se mysla ze mogly tak szybko nie isc z nim do lozka to moze by z tego byl jakis zwiazek"

Gość nietakastara
Złoty sam spierdalaj latwe suki sa warte lawych facetow... ty zygmunt sie do takich zaliczasz

Gość
nietakastara wypierdalaj tanio dzivko :D :D

Gość nietakastara
pierdola sie na lewo i prawo...tlumaczac sobie ze sa niby takie wyzwolone...ze tez maja prawo do przyjemnosci ....a pozniej rycza w poduszke ze nie maja faceta i sa same...puste suki

Kolejna perelka. Jak facet jest latwy, to jest 'latwy facet', jak babka jest latwa - 'latwa suka' :D

Gość nietakastara
Złoty :)) no comment

Gość
nietakastara :D możne otworzysz usta kochanie ❤️

Gość nietakastara
te verde sa siebie warci...ludzie bez zasad:/

Kochana, to, ze jakas zasada Tobie sie nie podoba, nie znaczy jeszcze, ze nie jest ona zasada. :)

Gość nietakastara
Zygmunt Wstrząs w takim razie ja jestem nienormalna..

A kto mowi, ze jestes nienormalna? Kiedy dwoje ludzi ma inne poglady, to musi od razu znaczyc, ze jeden z nich jest nienormalny? :o

Gość nietakastara
te verde przeczytaj uwaznie co napisal zygmunt...dla niego normala to taka co po tygodniu wskakuje facetowi do lozka...

Gość nietakastara
znam takiego jednego dupka..ktorego celem jest znalezienie sobie zony...facet bez pasji ...taki nudny typek...pracuje w urzedzie...tylko kobietki mu w glowie...wyrywa je umawia sie na seks...mial ich juz chyba z 50....ma tez jedno dziecko...oczywiscie z zona sie rozwodl...to sa ludzie bez zasad.....gardze takimi... ty zygmunt ile dzieciakow masz?

>> ty zygmunt ile dzieciakow masz? Zero. A ty widze masz typowo zaściankowy światpoglad. Dlaczego przeszkadza ci jak ktoś czerpie radość z sexu?

Zygmunt, jak to dlaczego - dlatego, ze ona nie czerpie. Jak mozna czerpac przyjemnosc z czegos, co rowna sie brakowi szacunku?

Gość nietakastara
Zygmunt Wstrząs mi to nie przeszkadza tylko nie gadaj ze za kazdym razem byl to czysty uklad...bo w to nie uwierze...

>> mi to nie przeszkadza tylko nie gadaj ze za kazdym razem byl to czysty uklad...bo w to nie uwierze... Czysto teoretycznie załóżmy, że był. Więc co?

Gość nietakastara
Zygmunt Wstrząs nic takiego nie pisalam...ale wiem jedno ...porzadny facet z taka kobita zwiazku nie bedzie chcial stworzyc ..no chyba ze jest takim czeskiem o ktorym wczesniej pisalam...;)