Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poprostu Aga

czy są na forum faceci którzy wierzą w seks tylko po ślubie?

Polecane posty

Gość Poprostu Aga

Mam 24 lata, nigdy tak nie myślałam. Ostatnio coś się zmieniło w moim życiu. Dojrzałam do takiej decyzji. Wiem, że to jest ta droga którą chce iść. Za dużo rozczarowań było w moim życiu. Zrozumiałam, że musi być wszystko oparte na miłości a pożądanie nie może jej przesłaniac. A seks i tak będzie w swoim czasie. I zaznaczam, że nie jest to kwestia słabego temperamentu, zapewniam. Czy jest na kafe jakiś porządny facet który uważa tak samo? Bardzo chętnie poznam, bo mam dosyć samotności......

Jesli Cie bedzie kochał to i z sexem poczeka... ale takiego prędzej ty kopniesz w tyłek i pójdziesz do innego;) bo nie będzie Ci po czasie odpowiadał bo w Twoich oczach będzie za mało męski;)

Gość też przegrany
wiem, że są tacy co nie wierzą w śluby 🖐️

Gość Poprostu Aga
bo nie będzie Ci po czasie odpowiadał bo w Twoich oczach będzie za mało męski wcale nie Vampire, nie oceniaj mnie bo mnie nie znasz, poza tym męskość nie oznacza dla mnie tylko zaciągnięcie dziewczyny do łóżka. Bardzo wysoko cenię odpowiedzialność, a czułość i miłość można sobie w inny sposób okazywać, są jeszcze pocałunki, przytulanie itd........kurcze jeszcze kilka tygodni temu sama nie uwierzyłabym że takie mogę miec zdanie.

Gość Poprostu Aga
wiem, że są tacy co nie wierzą w śluby ja też wiem i tacy co w ogóle w nic nie wierzą:( ale staram sie nie mieć z nimi nic wspólnego

oczywiście, że są tacy desperaci i hazardziści co kupują kota w worku. Musi tak być bo splajtowały by agencję towrzyskie, czyli popularne burdele

Gość nietakastara
DZIEWICA NIE JESTES?

Gość Poprostu Aga
tak jestem dziewicą, wiem że zaraz się posypią uwagi na ten temat i tak dalej, kurcze ja tak czuję, że tak chcę, tak mi serce podpowiada......i mimo tego że czuję się strasznie samotna to mam nadzieję na lepsze jutro, może przez to że okres świąteczny i czas na nadzieję

Gość
jestem melduje się tego pragnę :)

Gość
Poprostu Aga kochanie zaczekasz?

Gość Poprostu Aga
Złoty nie nabijaj się ze mnie

Gość
przysięgam tego pragnę :)

Gość
Agusi proszę 🌻 chce po s lubie... :)

Gość cym
Watpie. Sam mam konserwatywne podejscie do seksu, ale na zasadzie \"seks z milosci\", ale \"seks po slubie\" to juz imho przegiecie.

Gość
Aguś zatrzymaj dla mnie kwiatka ❤️

Gość Poprostu Aga
Chyba wianuszek :classic_cool: złotko ❤️

Gość
Agusiu tak proszę ...błagam...❤️

Gość Poprostu Aga
Nadmienie, ze seks analny scat mam juz za soba, a takze piss Ale nadal jestem dziewicą :classic_cool:

Gość Poprostu Aga
podszyw mało oryginalny chyba zaraz nich bedzie czarny rozrywkowa jestem bardzo:) a Złoty to jednak mam wrażenie że się nabijasz

Gość vcbvcb
Spytajmy sie wprost, jestes dziewica analna, waginalna i ustną? Mowiac wprost, robilas kiedys ustami facetowi dobrze jego penisa? Bo jesli tak, to zadna dziewica z ciebie

a co ślub , ma do rzeczy i czekania z kochaniem . Jeśli masz pecha, to poczeka do ślubu a potem się okaże, że niewypał to i tak rzuci cię i znajdzie sobie inną. Moja żona , mówi, że jak dziewczyna chłopaka nie kocha to czeka do ślubu, bo może trafi się jakiś lepszy i forsiasty, a ona mu w posagu da "dziewictwo", śmieszne to i żałosne.

Gość
szkoda ze nie Sami to by potwierdziła ze nie

Gość Poprostu Aga
a ile masz lat Złoty? blondyn - ile ludzi tyle opinii, twoja żona ma prawo do swojego zdania ja do swojego (choć od niedawna takie mam) prawdziwa miłość jest bezwarunkowa więc nie ma 'kocham cię pod warunkiem że pójdziesz ze mną do łóżka' a no i fakt że jestem religijna (ale bez jakiejś tam przesady) i nie chcę mieć dylematu w stylu: co mówić księdzu na spowiedzi a czego nie a jak mówic to w jaki sposób i czy tego żałować itd......

Gość
29 i błagam zaczekaj do ślubu... pisze prawde

staram się Złoty ale niewiem czy sie kiedykolwiek doczekam.......samych facetów którym chodzi o jedno spotykam :(

Gość
Agus uwierz mi nie kłamie chce seks po ślubie żyć religijnie poczekaj coś CI pokarze

mam Aga dwa razy więcej lat od ciebie i sporo przeżyłem, jeśli będziesz dalej się w tym pogrążać, smutne będzie twoje życie, alę życzę ci wszystkiego najlepszego