Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poprostu Aga

czy są na forum faceci którzy wierzą w seks tylko po ślubie?

Polecane posty

Gość
Agusiu bart1980 to mój nick :)

blondyn - dzięki za życzenia, nie pogrążam się, stwierdziłam ze wole być sama niż z kimś nieodpowiednim, prawiczku, jak będzie cudowny i fajny to może zmieni swoje nastawienie do religii dla mnie......? religia to nie jest coś złego, to nie są moherowe berety i ojciec rydzyk, to coś więcej

Gość gzyms
"prawdziwa miłość jest bezwarunkowa więc nie ma 'kocham cię pod warunkiem że pójdziesz ze mną do łóżka'" skoro jest bezwarunkowa, to pokochasz biednego, brzydkiego niskiego, niesmialego i nudnego faceta?

no zgadzam się Złoty z tym wszystkim....ale wiesz, fanatyczką nie jestem, jeśli wiesz co mam na myśli, chcę żyć wg religii ale potrafię być rozrywkowa, potrafię szaleć i nie noszę długaśnych rękawów żeby przypadkiem nie ukazać rąbka ciała;)

skoro jest bezwarunkowa, to pokochasz biednego, brzydkiego niskiego, niesmialego i nudnego faceta? gzyms nie jest to niemożliwe:) pamiętasz 'piękną i bestię'?? złoty bart o co mnie prosisz?:)

Gość
zloty_80@o2.pl proszę odezwij się :)

Gość anet00
Ja doczekałam do ślubu z moim obecnym mężem i nie było roczarowania. Jesteśmy 4 lata po ślubie i jest super, nie narzekam na brak sexu. To mój pierwszy partner i ostatni. Gum uzywamy nie jestem fanatyczką religii także mozna czekać do ślubu ja uważam że WARTO! to moje zdanie, a każdy robi co uważa!!!!

miłość to nie tylko seks Miłość do drugiej osoby to przede wszystkim bycie do dyspozycji, to gotowość do tego by usłużyć, pomóc przydać się, zaopiekować się. To po prostu chęć bycia potrzebnym pozdrawiam

o nie, to ty sie odezwij jeśli chcesz, nie odezwę się pierwsza bo już raz to zrobilam kiedyś i żałuję gg 7434672

Gość
Jak laska jest dziewicą i jest naprawdę wartościową osobą można poczekać... Ale takich kobiet raczej mało jest. B. Mało...