Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietakastara

moment prawdy

Polecane posty

Gość mialam identyczna sytuacje
ja pierdole co za niedorozwiniety bubek.az sie nie da czytac tego przepelnionego wulgaryzmem belkotu.to ze faceci sa prymitywni to nie odkrycie roku,frajerze z koziej wolki

Gość przewrazliwieni polsatowcy
zadna z niej pieknosc inteligencji tej samej, co maz cala gromadka zreszta sie idealnie komponuje

Gość nietakastara
czarnawrona ale debil z ciebie.....

Gość malakkk
no ni wiem czy kobiety lubia jak siie je tak nazywa ale coz sa wyjatki czarnawrona gratulacje 6 z kultury to Ci sie raczej nie nalezy ;/

Gość czyczyczu
czy wy nie mozecie zrozumiec ze ten program jest ustawiony a nie na prawde??

Gość to jest straszne
do czarnawrona: Skoro tak Ci się tan facet podoba to poszukaj sobie takiego. Nie jesteś facetem jesteś żałosny. Swoim słownictewem podsumowałeś nie nas, a swój poziom umysłowy...

Mnie rozwalila mamusia ktora zareagowaala bardzo entuzjastycznie na iadomosc o zdradzie synusia :D. chyba nie przepada za swoja synowa. Przyjaciel-nie bede konentowac. Zona typowa blondi jje zachowanie bylo zenujace. ja tam temu malzenstwu juz nie wroze dlugiej przyszlosci. raczej podejrzewam ze oboje chodza bokami :D. najbardziej w tym wszystkim dziecko bedzie poszkodowane. A jak sadzicie czy zona tego bolka i te jego przyjaciel łupucupnęli sie ze soba???? Bo jakies mam wrazenie ze tak....

ale wiecie co takie programy tylko pokazuja do czego doszlo w dzisiejszym swiecie.ze maz nie szanuje zony,nie wstydzi sie do tego przyznac,ze traktuje jak jak gowno a ona chichocze. rzadko mozna poznac faceta z klasa.

Ten mąż blondyneczki- to fatalny:O bleeeeeeeeeeeeee Za to przyjaciel- mrr niezłe ciacho;) A blondyneczka bardzo ładna, ale chyba głupiutka.. smiać się gdy sie usłyszy ze jej mąż i ojciec dziecka -dupczył inną. ŻAL. i gdzie tu miłość:D

Gość nietakastara
to sa wlasnie zwiazki bez zasad...dno i patologia...pewnie do kosciola tez nie chodza

Gość czyczyczu
ten program nie jest na prawde!!!ludzie nie wierze ze tak daliscie sie nabrac na to gowno

a ja mysle ze wlasnie chodza do kosciola i siedza w pierwszej lawce.cale to spoleczenstwo zaklamane jest.

wiadomo wszystko moze byc ustawione ale to nie znaczy ze ludzie nie robia takich swinstw a nawet wiekszych

Gość czyczyczu
myslicie ze ludzie majac takie rzeczy na sumieniu poszliby ze swoja rodzina do takiego programu i ryzykowali swoje cale ulozone zycie dla kasy.??ale wy glupi kurde..

Gość gładka powierzchnia dupy
czarna dupa - jesteś facetem? a to ci niespodzianka. a piszesz jak prawdziwa zdezelowana rura.

Gość czyczyczu
sama mowisz ze k..z niej wiec co jej zalezalo naklamac:)

czy ja wiem czy taka ladna??? Na pewno zadbana mnie ie koarzy z taka typowa lasia. :D. No ale nie znam oceniam przez pryzmat tego co w TV widzialam. \na pewno jest zadbana widac ze siana im nie brakuje...natomiast na poczatku taka rozgadana po kazdym dalszym pytaniu coraz bardziej cichla..... No i wyjechala z textem masz wpierdol............ :D :-o. A ten co gral ten bolek to jaks porazka szkoda ze nie gral dalej on chcial ale wszyscy huzia na jozia nie raj nie ryzykuj bla bla bla a moglo byc ciekawie :D

Gość Truskawki z bita smietankka
ja podobnie jak MIALAM IDENTYCZNA SYTUACJE ogladalam ten chory programw hiszpanii puszczali go zaraz po SIN TETAS, jak dla mnie chory ja ogladalam za to wtedy jak pytali faceta przy jego zonie czy przespal sie bedac z nia z jakims facetem a ten sie przyznal i zona uciekla z placzem.. popintolony lepiej zyc bez kasy ale majac cos na sumieniu nigdy bym tam nie poszla! samobojcy

mysle ze ryzykowaliby:) latwa kasa chodzilo o to ze chodza do kosciola,pewnie uwazaja sie za katolikow,a on ja zdradza,a z tego co pamietam 1 z przykazan mowi :nie cudzoloz

Gość czyczyczu
kurcze dobra podniecajcie sie tym dalej.pa

Chcecie wyprzeć z podświadomości fakt, że ludzie są na tyle popieprzeni, żeby wziąć udział w takim programie i jeszcze tak nędznie się autoprezentować.

Gość czyczyczu
ale to ze ona sie poryczala i wybiegla to tez wszystko secjalnie na pokaz zeby bylo bardziej wiarygodne wiadomo,zeby przyciagnac ludzi do ogladania ze niby takie tam straszne rzeczy sie dzieja..

czarnawrona - tak wiemy, jesteś prawdziwym facetem z awersją do słownika języka polskiego.

truskawki-- taa bylo cos takiego,smutne to wszystko i wierze ze to nie jest ustawione.watpie zeby ludzie az tak grali.pewnych emocji nie da sie az tak wiarygodnie zagrac

żegnaj prawdziwy facecie 🖐️

Gość nietakastara
ponawiam... takie zwiazki sa najmocniejsze i ich zwiazek przezyl wiecej niz wasze wszystkie razem wziete! koles jest konkretny i tacy zdobywaja najlepsze kobiety a wy tutaj mozecie sie tylko zalic na forum, zal mi was ! hahahaha