Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietakastara

moment prawdy

Polecane posty

Gość nietakastara

leci teraz na polsat....macie przyklad typowych dupkow :))

Gość nietakastara
typowe myslenie frajerow nie ma zwiazkow bez zdrad :) i zdrada fizyczna to nie zdrada :)

Gość nietakastara
ludzie w jakim ja swiecie zyje :)) facet przyznal sie ze zdradzal zone a ona sie glupio usmiechnela tylko...ja bym wyszla ze studia i tyle by mnie widzial...dupek

Gość łhohohohohTen program jest rze

Gość zal ze takie glupoty ogladac

Gość wgorewdol
Ta zona to idiotka jakas, smieje sie glupkowato bez sensu. O zdradzie chyba musiala wiedziec, oboje przyszli sie ponizyc dla kasy. Dno!!!!!!!!!!!!

Gość łhohohohoh
Ten program jest rzeczywiście beznadziejny, co mi po pieniądzach, gdy doi\wiem siętakiej prawdy... Ale ta żona ie jest na pewno ładna fe...

Gość NigftOnaaa
Bo z tego co było widać to wywnioskowałam, że ona już o tym wiedziała... To co miała zrobić? Spoko się zachowała

Gość rtewwttttttttttttttttttttttttt
wkurwia mnie na maksa ten program , kłóce sie przez to z facetem, bo on zadaje mi te same pytania, albo pyta czy by wzieła w tym udział i sie obraza ze nie. nie dlatego ze mam cos na sumieniu, ale poprostu nie lubie takich programów, to jest to samo co Big brother obnazasz sie cała przed milionami ludzi

Gość ale te pytanie czy
syn trzyma go przy żonie też było dobre!! ale frajer z niego

Gość nietakastara
boze chron mnie przed takimi dupkami :)

Gość wgorewdol
Jaka masakryczna idiotka! Zapytala przyjaciela: na jego miejscu czy na swoim? Chyba cos ich laczy! A jak sie oboje boja dalszej gry... Moglo by byc ciekawie...

Gość nietakastara
"wybaczy mi i pojde dalej ruchaac" :))

Gość mialam identyczna sytuacje
nie ogladam,bo nie jestem w polsce ale pamietam ze jak ogladalam pare mies hiszpanska wersje to bylam w lekkim szoku do czego ludzie sie przyznaja. kobieta na pytanie czy zdradzila meza odpowiedziala ze tak,maz wsciekly widocznie nie wiedzial,na pytanie czy jakby nie grozilo jej wiezienie czy zabilaby tesciowa odpowiedziala ze tak:D ogolnie troche dla mnie to zenujace ze ludzie ryzykuja malzenstwo dla pieniedzy

Gość gładka powierzchnia dupy
:-o

ta jego zona z kazdym nastepnym pytaniem mniej sie usmiechala... naprawde przykre slyszec takie rzeczy publicznie. nie wiem jak to mozliwe, zeby pieniadze sklanialy ludzi do takiego obnazania sie. wspolczuje tej kobiecie takiego meza, nie mowiac juz o przyjacielu, ktory poczynil bardzo trafne porownanie kobiety do samochodu w garazu. pogratulowac wartosci.

Gość kkkkkkkkkk
oboje siebie warci:)

Gdyby wygrał 750 tyś, to warto by było się poniżać, ale dla 30tyś?

stul pysk czarno wrono

czarnawrona - widać żeś z ulicy dziołcha. Jeszcze niech cię napierdala i opowie o szczegółach całemu spoleczeństwu.

Gość nietakastara
czarnawrona prawdziwy mezczyzna nie zdradzilby swojej kobiety......frajer tak

Gość to jest straszne
Ci ludzie to idioci... Mówić sobie takie rzeczy na oczach tylu ludzi. Współczuje tej kobiecie. Gdyby mój facet powiedział coś takiego już byłby kastratem. Jednak największe wspołczucie dla ich dziecka... Włączy TV i zobaczy jak "tatuś kocha mamusie" :/

Gość malakkk
rzeczywiscie ten program jest straszny pierwszy raz go oglądnęłam i stwierdziłam że ostatni, że ludzie dla kasy posuwają się do takich czynów żeby publicznie prać swoje brudy.

dla 30 tysi jakies 2 miliony ludzi wie, ze maz tej kobiety to dupek, "przyjaciel" to ostatni palant, a mamusia ( ktora bardzo stosownie ucieszyla sie z potwierdzenia w momencie, kiedy padlo pytanie o zdrade ) to jakas zolza.

juz dawno doszlam do tego ze spoleczenstwo jest specjalnie oglupiane.im glupsze tym latwiejsze do manipulacji.zadnych wartosci

Gość nietakastara
Koralowa23 haha

Faktycznie,to żenujące ile ludzie są w stanie zrobić dla kasy. A ten facet to totalny palant,żona zresztą nie lepsza,co z tego że ładna?Jej zachowanie z byciem radosnym nie miało nic wspólnego,śmiała się raczej jak idiotka.I wku**iał mnie ten przyjaciel-po cholerę wtrącał swoje teksty typu \"prawda\",\"też bym tak odpowiedział\"?? Cała czwórka była siebie warta-swoją drogą widok miny teściowej kiedy dowiedziala się o zdradzie synalka-bezcenny:D