Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietakastara

moment prawdy

Polecane posty

Gość czyczyczu
oj cos ty wszystko sie da.no powiedz co im po tej kasie jak moga stracic meza,rodzine

Gość mialam identyczna sytuacje
ludzie dla kasy zrobia wszystko.nie to nie sa ludzie.

Gość nietakastara
czyczyczu ten program nie jest ustawiany....gdbyby byl to juz dawno by to wyszlo na jaw

Gość gładka powierzchnia dupy
czyczyczy - naiwna z ciebie istota. Niepotrzebny program, żeby wiedzieć, że ludzie są pazerni i dla kasy zrobią wszystko. To tylko uwieńczenie tego do czego jest zdolny człowiek :-o

Gość nietakastara
czyczyczu ty jestes glupi jakis?? dobra powiedzmy jest ustawiany! i co to zmienia ...jak rodzina sasiedzi znajomi ludzie z ulicy ...beda patrzec na nich z pogarda...przeciez sie nie beda wszystkim tlumaczyc ze to byla ustawka...stuknij sie!

Gość Truskawki z bita smietankka
wlasnie to jest to ze niewiadomo czy wierzyc w to czy nie...ale tez mi sie wydaje ze ten akurat jest prawdziwy...pomyslec ze ludzie dla pieniedzy swoje zycie stawiaja na jedna karte! a co Ty dalej w hiszpanii?ja tak i ani mi si emysli wracac..

Gość ciekawska7655
jakie bzdury tutaj niektorzy klepia! Jak moze zwiazek byc ''najmocniejszy'' najtrwalszy i ten facet zajebisty?? Skoro zdradza ja , nie ufaja sobie nawzajem to gdzie jest ta niby sila zwiazku? w ZDRADZIE? i ten facet jest konkretny fajny i w ogole? pod jakim niby wzgledem? pokazal tylko glupote swoja i osmieszyl sie... i ZADNA MADRA kobieta nie byla by z takim frajerem ktory ja zdradza na prawo i lewo i robi co chce... bo zdrady i klamstwa nie maja nic wspolnego z miloscia.

Gość czyczyczu
to tak jak jerry springer ktory niby byl na prawde:):)hehe wszystko i tak potem wyszlo na jaw ze to sciema.powiedzcie mi tylko dlaczego tam nie pojawiaja sie osoby ,ktore nigdy nie zdradzily meza itd tylko same takie dziwki ktore zdradzaja i w ogole..no czemu???bo to kur..ma byc tak dramatycznie zeby przyciagac ludzi..dobra ide nie bede sie klocic

Gość nietakastara
czyczyczu a gdyby zaczeli sie tlumaczyc to zaraz by sie rozeszlo po calej polsce i program by wylecial z ramowki...

Gość nietakastara
czyczyczu co ty pierdzielisz...pierwszy raz bylo pytanie o zdradzie...ostatnio byla kurewka co sie puszcza na lewo i prawo

tak dalej jestem w Hiszpanii:) a co do powrotu to wiesz czasem jednak tesknie i mam ochote wszystko rzucic i byc w Polsce:) moze to dlatego,ze jeszcze nie mam rodziny to troche czuje sie samotna:)

Gość czyczyczu
ok kazdy mysli co chce ale mi sie wydaje ze wystepujacy tam nawet rodzina nie sa.

Gość nietakastara
poza tym jesli to by bylo ustawiane to by oznaczalo ze maz jej nie zdradzal hahah a w to akurat nie uwierze...bo widac ze to dupek..a ten jego kolega to pewnie do agencji chodzi....szkoda ze nie padlo to pytanie...czy lazi z kolega na dziwki? :)heheh

Gość glupotaaaaa
ale wy pusci jestescie na pewno o tym wiedziala juz wczesniej, facet by przeciez nie ryzykowac za marna kase takim wyznaniem

Gość nietakastara
czyczyczu masz racje ..tak naprawde to sa aktorzy i graja w M jak Milosc ;))

o widzisz to mamy troche podobnie, ja mieszkam w Madrycie z chlopakiem ale nie uklada nam sie za dobrze, bardzo mi sie tu podoba i chcialaby sobie tu ulozyc zycie tylko zabija mnie tesknota za rodzina, za mama za siostrami..mam 21 lat. Tak poza tym to kocham ten klimat

dla jednej osoby np 30tys jest marna kasa a dla drugiego rocznym dochodem albo nawet nie. szkoda ze ludzie nie mysla o ryzyku rozwodu podczas zdrady

ryzyko rozwodu nie raz utrata przyjaciol znajomych straceniu w oczach rodzicow...

Gość czyczyczu
ok poczytajcie to, to moze zrozumiecie.naiwni jestecie wy i to tyle.dobrze wyrezysowany teatrzyk. http://deser.pl/deser/1,83453,4975943.html

Truskawka-rozumiem,ja mam tu siostre,wiec moze troche inaczej:) mi tez sie podoba,ale jeszcze nie wiem czy aby napewno tu osiade tak na stale do konca zycia.jak narazie idzie 10mies.i nie mieszkam na kontynencie,w Madrycie to wielu Polakow mieszka,czy to dobrze czy zle nie wiem,zalezy jak na to spojrzec:)

Gość nietakastara
moze w usa ..ale z pewnoscia nie w polsce..u nas w tv sie nie klamie ;))

Gość WYKLYWACZ KLAMST MOZNA....
OSZUKAĆ!!! W KAZDEJ CHWILI WYKLYWACZ KLAMST MOZNA OSZUKAC... BANDA IDIOTOW WIERZACA W TEN PROGRAM I PODNIEJCAJACA SIE TAK BEZNADZIEJNYM TELETURNIEJEM .... ZAL.. ZE NIE MACIE CZYM ZYC TYLKO ZYCIEM INNYCH LUDZI

Gość czyczyczu
bez kitu mi tez zal.mam tylko 23 lata i zaloze sie ze sa tu ludzie strasi ode mnie a tacy tepi..kurde brak slow.oni pieknie to wyrezysowali typowe amerykanskie gowno nasza Polska jak zwykle sciaga wszystko co amerykanskie a wy wierzcie dalej i sie podniecajcie

Gość nietakastara
czyczyczu pogadaj se

Ja tu jestem od sierpnia czyli idzie 9 miesiac, ja tez wciaz nie wiem czy tu zostane i poswiece swoja przyszlosc, ale juz tak sie przyzwyczilam, tak rozpaczam ze w madrycie tyle tych polakow gdzie sie nie obejrzysz to ich widac, w renfe czy w innych miejscach marzy mi sie odwiedzic seville i ciesnine...slyszalam ze pieknie. A to Ci dobrze ze masz przy sobie siostre..o ile latwiej ja z chlopakiem coraz czesciej mamy problemy przez co bardzo czesto czuje sie samotna..a jak jest siora przy boku to juz inna sprawa no ale trzeba na to spojrzec pozytywnie bo codaziennie mozna podziwiac urodziwych hiszpanow...

Gość czyczyczu
skonczylam gadac.idz sie zesraj ze szczescie i podniecenia pa

co do hiszpanow to prawda,trafiaja w moj gust( oczywiscie niekazdy:D) nie to co wiekszosc zaniedbanych polakow...tu gdzie mieszkam(wole dokladnie nie podawac z powodu bylego chlopaka:D) tez coraz wiecej Polakow,ale jakos z tego bardzo sie nie ciesze bo jednak bardzo wielu z nich to tak kiepsko reprezentuje Polske,ze czasem wstydze sie przyznac w autobusie do bycia Polka,nie mowiac juz o tym jak czasem potrafia byc przebiegli.jednak jak wszedzie sa tez dobrzy Polacy,kulturalni itd:D wiesz ja bylam jedynie w Granadzie,pieknie,Alhambra,jak w bajce.gdy skonczy sie sezon to moze zrobie sobie taka wycieczke po Hiszpanii bo warto.to nie to samo zobaczyc cos w tv.

Gość WYKLYWACZ KLAMST MOZNA....
czyczyczu zgadzam sie z Toba w 100% wszystkie teleturnieje sa wyreżyserowane nawet Ewa Drzyzga! moja kumpela byla u niej dostala 1000 zł za sciemnianie hahaha dali jej gotowy scenariusz co ma mowic po czym.. ale ludzi to ciekawi bo niestety polskie spoleczenstwo jest zbyt ograniczone... potrafia tylko zyc glupkowatymi teleturniejami i serialami oglupiajacymi,,,.. bo nie potrafia zyc wlasnym zyciem tylko zyciem innym lub zyciem durnowatych seriali w ktirych wszystko jeste ''na niby'' ale ludzi oczywiscie uwazaja ze TAK jest na prawde... siedza tylko cale dnie na cafe. wymyslaja durnowade tematy o zdradach albo Bog wie czym bo sa zbyt nudni zeby prowadzic swoje ciekawe zycie!!! zal mi wszystkich tych ludzi to jest zalosne i smutne