Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietakastara

moment prawdy

Polecane posty

Gość nietakastara
WYKLYWACZ KLAMST MOZNA.... hahaha a tu cie mam!!moja kolezanka z bloku tez byla u drzyzgi....:)) program byl o narkomanach...wszystko niestety prawda....wiec idz juz i nie pierdziel bzdur1!!!

Gość mialam identyczna sytuacje
ale ja juz nie jestem w Pl,wiec sie tak nie podniecaj wymoczku:D

Gość czyczyczu
wykrywacz klamstw mozna -wiesz co idzmy lepiej spac debilom sie nie przetlumaczy przeciez. nie wierze normalnie..:)wszyscy dookola sie z tego smieja jaki to teatrzyk a tu siedza na kafe takie stare dupy i sie rajcuja.

Gość Truskawki z bita smietankka
prosze jaki zazdrosnik nam sie tu trafl...wlasnie dlatego tak nie cierpie malo ambitnych polakow..hiszpanie wydaja sie bardziej lagodni i nie szukaja potyczek na kazdym kroku nogi mi miekna na ich widok tez oczywiscie nie na widok kazdego z nich ale przewaznie sa piekni i dobrze ubrani a co myslisz o hiszpankach?wiem ze mozna sie nabawic kompleksow patrzac na ich wlosy...

Gość ghijkl
scenariusz to moze i miala,ale jak powiedziec swoja historie ladnie i skladnie bo pewnie nie umiala sie wypowiedziec przed kamera :D a mi sie chce smiac z tych wszystkich debili ktorzy wszedzie doszukuja sie intryg,drugiego dna i spisku :/ ciekawe ktory czlowiek by sie zgodzil "zagrac" taka "role" dobrowolnie.Zeby sie potem wszystkim tlumaczyc ze to nagrane bylo? ;/ juz dawno by wyszlo jesli by to bylo udawane. A co do tego czemu akurat tacy ludzie tam sa, a co wy myslicie ze tam idzie 10 osob i oni kazdego biora? ;/ tam idzie na casting iles osob i oni sobie wybieraja co "najciekawsze" przypadki. Na kilkaset osob ktore sa chetne isc tam zagrac zawsze jest szansa ze znajdzie sie pare "perelek"

Gość nietakastara
czyczyczu ale o co tobie chodzi...? pieerdzielisz ze to takie badziewie a sama to ogladalas/////hehe

Gość czyczyczu
nietakastara a ty jaka zawzieta.bron dalej momentu prawdy.uwazaj zeby czasem ciebie gdzies na ulicy nie zgarneli i do programu nie zebrali wtedy to bys musiala juz tylko sama prawde mowic...

Gość czyczyczu
ja widzialam kochana jakies 5 minut programu i mi to wystarczylo.wiecej nie wlaczylam bo w domu by mnie wysmiali jeszcze

Gość ghijkl
czyczyczu skoro ci sie nie podobalo i uwazasz to za taki szajs to co sie tak podniecasz?

Gość czyczyczu
denerwuje mnie ze w to wierzycie i nic wiecej.

Gość nietakastara
czyczyczu juz mnie biora...CIA mnie zgarnie...:) z ulicyyyyyyyyyy hehehe..juz sie boje

zakompleksiony polak umiejacy rzucac jedynie przeklenstwami- to takie powszechne:) to prawda hiszpanki w wiekszosci maja przepiekne wlosy,rzadko kiedy takie widzialam w PL,a moze te wlosy sa takie bo az tak czesto nie farbuja wlosow na blond co jednak bardzo niszczy wlosy.co do urody to czy ladniejsze od polek to zalezy chyba jednak bardziej zadbane. aa i chyba jednak nie tylko ze wzgledu na urode panow wole hiszp,ale tez dlatego ze faceci sa slodsi,moze duzo klamia ale jak podnosi samoocene:D rozumiem ze chlopaka masz polaka?

Gość WYKLYWACZ KLAMST MOZNA....
nietakastara przestań się wreszcie tak podniecac.. odrazu widać ze z jakiejś wiochy jestes i zyjesz tylko zyciem innym...!... a Co do Rozmów w Toku to juz sobie nie wymyślaj... nie jestem na Twoim poziomie i nie bede tutaj sie z toba licytować... ale watpie zeby twoja kolezanka w ogule byla w rozmowach w tloku... Twoja zdanie przeciwko mojemu... ale ja w porownaniu do ciebie nie wymyślam sobie zeby być fajna:)Bo tak sie sklada kochana ze mam wiecej wspolnego z tv niż sobie myślisz... a co do programu ''moment prawdy'' to wyobraź sobie ze prowadzacego znam osobiscie dzieki jego córce ktora znam bardzo dobrze wiec sie nie madrzyj bo gówno wiesz!

Gość nietakastara
ja wiem ze to prawda bo na swiecie debili i patologicznych rodzin nie brakuje...mogli by dac cos ciekawszego...albo powinno byc tak ze jak juz grasz to nie mozesz sie wycofac...wtedy by bylo ciekawiej

Gość ghijkl
ale ja juz napisalam co o tym mysle. normalny czlowiek z ulicy nie poszedlby udawac i grac jakiejs roli do takiego programu bo za duzo potem zachodu i tlumaczenia rodzinie i znajomym.a czemu akurat takie przypadki sie trafiaja tez juz powiedzialam.bo oni wybieraja sposrod wyszstkich te ktore sa najciekawsze,nie wezma jakiegos frania kowalskiego co ma nudne zycie bo bedzie zerowa ogladalnosc tylko biora tych ciekawych. a za kase ludzie sa w stanie duzo zrobic i ja akurat wierze ze nie udaja :/

Gość nietakastara
WYKLYWACZ KLAMST MOZNA.... :))) bajkopisarka moglabys zostac:)

Gość Truskawki z bita smietankka
tak polaka poznalismy sie w pl. mialam doczynienia z hiszpanami...tzn nie tak jak zaraz ktos to podsumuje, normalnie i naprawde sa slodsi, bedac w polsce zwatpilam ze istnieje cos takiego jak romantyczne chwile z chlopakiem. tutaj zobaczylam ze nie, z hiszpanem mozna robic duzo wiecej rzeczy sa romantyczni, przyjaznia sie z kobietami a nie tak jak polacy to chyba tylko u nas nikt nie wierzy w przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna, i fakt daja tyle komplementow..czlowiek moze sie podbudowac a od polakow w hiszpanii jak przechodze to slysze tylko tak psssssss psssss pssssss tylko na tyle ich stac a hiszpan to przynajmniej taka Ci puenta odpowie ze az sie zaczerwienisz..

Gość czyczyczu
wydaje mi sie ze tam nie wystepuja w ogole rodziny

Gość nietakastara
czyczyczu sama sobie mieszasz w glowie...prawda jest jedna ,ten program nie jest ustawiany!

Gość czyczyczu
a ty nietakastara moglabys wystepowac w takich programach albo chociaz w publicznosci tam wystapic ,bys robila takie glosne uuuuuuuuuuu jakby cos sie wydalo

nietakastara Ja? raczej Ty:) wiesz nie zalezy mi tutaj na tworzeniu jakis opowiadań bo raczej mnei to nie kreci... szkoda ze nie moglabym zobaczyc twojej miny jak bys jednak sie przekonala jak bardzo sie mylisz... ale zyj sobie dziewczynko w nieswiadomosci i wierz sobie w te pierdoly ktor ci wpajaja przez tv... poziomem inteligencji zbytnio nie palasz.

Gość czyczyczu
nietakastara to chyba jest z tego programu specajlanie ja na kafe dali zeby ludzi wkrecala

nietakastara jestes zwyklym malym czlowieczkiem ktory nie ma pojecia w ogule o niczym...pewnie pracujesz na kasie w tesco, i w czasie przerwy musisz o czyms opowiadac swoim rownie madrym kolezanką....a z drugiej strony jak spotkam sie z Weronika to jej powiem ze jej ojciec jest swietny ze nabiera tyle polakow:) good luck

heheh to prawda,choc wlasnie ta ich otwartosc czasem mnie przeraza:D np.propozycja spotkania od jednego,gdy mowie nie bo jestem zajeta(co mam mowic:D) to taki mi odpowiada ze to przeciez nie szkodzi,on ma zone i przeciez zadne z nich nie musi sie dowiedziec o tym:D

Gość nietakastara
"nietakastara to chyba jest z tego programu specajlanie ja na kafe dali zeby ludzi wkrecala" hahaaha czlowieku ja tego programu nawet nie ogladam...tv mam wlaczony i siedze z laptopem...mnie ci ludzie nie interesuje...skomentowalam tylko tych dwoch debili i ich wypowiedzi...:))) ty do psychiatry idz lepiej

Gość bueheheheheheheehhehehezo
O my goood!!!! buehehehheheehehehhheeheeehe siedzię i pękam ze śmiechu czytając ten post. Oczywiscie ze ten program rozrywkowy to jedna wielka sciema.tak jak inne tego typu showy. dobrze ze sa jeszcze osoby ktore nie zostaly oglupione tymi zalosnymi teleturniejami :D

Gość czyczyczu
najlepsza z tego wszystkiego jest tu "mialam identyczna sytuacje" my tu o jednym ona o drugim heh co oczywiscie nie mowie nic ze to zle.dobranoc wam ludki.pa.nietakastara juz cie nie mecze

Gość nietakastara
WYKLYWACZ KLAMST MOZNA.... nietakastara "jestes zwyklym malym czlowieczkiem ktory nie ma pojecia w ogule o niczym...pewnie pracujesz na kasie w tesco, i w czasie przerwy musisz o czyms opowiadac swoim rownie madrym kolezanką....a z drugiej strony jak spotkam sie z Weronika to jej powiem ze jej ojciec jest swietny ze nabiera tyle polakow good luck" haahahahhahahahaha oj bardzo sie pomylilas :)) mam glupia dziewczynko 30 lat ...i wlasna firme...i mieszkam w Warszawie ....a na kafe wpadam raz na 3 miesiace...:) ale oczywiscie ty w to nie uwierzysz :) bo dla ciebie pracuje w tesko na kasie.....:)) zalosni sa ludzie co sami sie wkrecaja i wymyslalaj jakies bajki :))

czyczyczu- tak wariatka jestem:p

Gość nietakastara
USTAWIONE CZY NIE ...NIE ZMIENIA TO FAKTU ZE CI DWAJ FACECI CO BYLI DZISIAJ TO POLMOZGI :))